2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا😭😭

161 بازدید | 13 پست

دوستان برای از بین بردن درد شقاق و درمانش چه راه هایی رو پیشنهاد میدین ک درد رو سریع اروم کنه خیلی زجر اوره دردش😭😭

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

پماد ویکس یا همون ترموراب روزی ۵ الی ۶ بار بزن اول میسوزه ولی خوبت میکنه ب مرور

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی با خودت دختررررررر

زایمان طبیعی کردم بعدش اینطوری شدم حدود ۴۰ روزه زایمان کردم ۲۰ روزه اینطوری شدم😭😭

زود دردشو اروم میکنه؟

اره عزیزم فقط اول میسوزه ولی خوب میشی روزی ۵ الی ۶ بار یادحتی بیشتر بزن هروقت بزنی اروم میشه دردت 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اره عزیزم فقط اول میسوزه ولی خوب میشی روزی ۵ الی ۶ بار یادحتی بیشتر بزن هروقت بزنی اروم میشه دردت&nb ...

باشه امیدوارم عزیزم

ب مرور دیگ درد نداری مادرمنم شدید بود الان دیگ عمل نکرده  با همین روش دیگ خوب شد گاهی وقتا درد میگته استفاده میگنه باز خوب میشع

باشه امیدوارم عزیزم

انشالا خوب بشی 🎈🎈🎈🎈

فدات برام دعا کن‌ درد بدیه خسته شدم از درد😭😭

نشی گلم میفهمم مادر منم خیلی عذاب کشید حتما امتحان کن نتیحه میده دعای خیر میگنی برام 

فقط اولش کمی میسوزع بعد خوب میشه

نشی گلم میفهمم مادر منم خیلی عذاب کشید حتما امتحان کن نتیحه میده دعای خیر میگنی برام  فقط اولش ...

باشه حتما مرسی گلم😘😘