2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۱۲ سیکلم بادردشدیدزیر دل و ترشح زیاد و یکم تو ترشحاتم خون کوچکی دیدم و تموم رفتم سنو گفت یدونه سمت چ ...

والا اولین باره چروکیده میشنوم ..تو ک نمیدونی یعنی چی پس چرا اونموقع از دکتره نپرسیدی چروکیده چیه؟؟؟

نمیدونم گفت تخمکت آزاد شده برو اقدام

واللا من شنیده بودم فولیکول ۱۳ برا بارداری کوچیکه ولی حالا ک دکترت گفته اقدام کن حتما مشکلی نیست دیگ توام اقدام کن ایشالا ک باردار شی ❤

واللا من شنیده بودم فولیکول ۱۳ برا بارداری کوچیکه ولی حالا ک دکترت گفته اقدام کن حتما مشکلی نیست دیگ ...

بعد از اقدام سمت راستم تیر میکشه کلا سینه هامم روز۱۲ سیکلم حساس شدن نمیدونم دیگه ماه سوم اقداممه خداکنه بارداربشم حوصله استرس و دکتر و اینارو ندارم