2777
2789
عنوان

حسادت

206 بازدید | 23 پست

يك نفر رو در نظر بگيريد كه حسوده

به بزرگترين و كوچكترين چيزها حسودي ميكنه!

نكته مهم اينه خيلي تلاش كرده ك تركش كنه ولي نشده!

دوتا راه حل واسش داريم

يك : اينكه باز به تلاشش ادامه بده و سعي كنه مشكلو حل كنه مثلا در مورد خوشحالي بقيه با اينكه تو دلش ناراحته ولي ابراز خوشحالي كنه و  موارد  اين مدلي !

ك البته قبلا اينكارو كرده ولي نتيجه نديده

اگه راه هاي ديگه هم دارين خوشحال ميشم به اشتراك بزاريد

دو : رابطشو با اطرفيان و بقيه كم كنه واين كم شدن ارتباط باعث ميشه از افراد فاصله بگيره و چيزي واسه حسودي كردن وجود نداشته باشه! 

كدوم راه مناسبه لطفا توجيحتونم بگيد !

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

مورد اول یکی از راه های درمان حسادته

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره نمیشه ک از همه برید

منم حسودم خخخخ

دوستم ازدواج کرد من نکردم خیلی عاقامون عاقامون میکرد باهاش قط ارتباط کردم🙊🙊🙊🙊منم مث توام نمیدونم چ کنم فقط میدونم نمیشه از همه برید گاهی باید تحمل کرد 

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

سه

خودشو ارزشمند ببینه

حسادت بخاطر بی ارزشی درونی به وجود میاد

باید رو حس ارزشمندیش کار کنه

وقتی من خودمو خوب نبینم دارایی هامو نبینم به کوچیکترین چیز بقیم حسرت میخورم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بالاخره نمیشه ک از همه برید منم حسودم خخخخ دوستم ازدواج کرد من نکردم خیلی عاقامون عاقامون میکرد با ...

اره واقعا همينطوره

ولي خب حسادت تو عاديه تقريبا

اون هي شوهرم شوهرم كرده تو هم تو دلت ي جوري شدي

ولي واسه من غيز عادي 

كسي ك واضعش بده و اگه يكم خوب شه وضعش بهش خسودي ميكنم!

حتا با اينكه اگه وضعش خوب بشه بازم ب من نميزسه!!!

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اون فرد باید بدونه آدم نون دلشو میخوره

یعنی باید بدونه (اغلب موارد ) که یه نفر موفقه خدا بخاطر دل پاکش بهش کمک کرده و به اون جایگاه رسوندتش

باید بدونه خوشبختی دیگران مانع خوشبختی خودش نمیشه و... 

باید ریشه یابی کرد که دلیل حسادت چیه؟ اصلا حسادته یا غبطه؟  وقتی بدونیم ریشه ی حسادتمون کجاست ...

دقیقا 

حسادت اینه که از اینکه طرفمون اون آپشن رو داره ناراحت شیم و ته دلمون بخوایم اون رواز دست بده

اما غبطه یعنی بگیم چه قشنگ که طرفمون این آپشن رو داره کاش خدا به منم بده

اره واقعا همينطوره ولي خب حسادت تو عاديه تقريبا اون هي شوهرم شوهرم كرده تو هم تو دلت ي جوري شدي و ...

ادم دلش میخاد از اطرافیانش بالاتر باشه

همین حس به ادم انگیزه تلاش میده به نظرم

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

ببین عزیزم

از نظر من حسادت و حسرت با هم فرق دارن

مثلا خانومی که بچه دار نمیشه اگه همه دوربریاش بچه دارن و اون با دیدنشون حس حسادت و حسرت داره

یا دختر مجردی که همه دوستاش ازدواج کردن و با دیدن پستای عاشقانه بقیه هی حسرت میخوره 

باید مورد دومو انتخاب کنه

محدودیت در روابط با اون اشخاص و دوستی با کسایی که شرایط مشابهشو دارن!

.

ولی اگر کسی ذاتا حسوده و به همه چی حسودی میکنه

حتی اگه خودشم اون چیزو داره

این حسادت ذاتیه و درمانش سخته

فک میکنم باید هی تکرار کنه که دنیا دوروزه و ارزششو نداره که با حسادت ارامشمو بهم بریزم

تازه ادم حسود منفوره 

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   
سه خودشو ارزشمند ببینه حسادت بخاطر بی ارزشی درونی به وجود میاد باید رو حس ارزشمندیش کار کنه وقتی ...

آفرین 

منم یه دورانی یکم دستمون خالی شده بود به حسود ده بودم البته کمی انگار از فشار زیادی به روانم فشار اومده بود و خودمو خیلی کم می دیدم

خداروشکر اوضاع درست شد حس منم درست شد