2777
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی

251 بازدید | 31 پست

فردادخترم میزنه☹😭راهنمایی چیزی دارین بگین فرداتنهام هستم😭😭میگم براش شیاف بذارم خطرنداره؟شب براش بذارم

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

منم دخترم فردا داره 🥵🥵🥵🥵شیاف بو استامینوفن براش خریدم.ولی بازم استرس دارم 😰😰😰😰

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
منم دخترم فردا داره 🥵🥵🥵🥵شیاف بو استامینوفن براش خریدم.ولی بازم استرس دارم 😰😰😰😰

اره منم آماده کردم خیلی استرس دارم خداکنه زودبگذره فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینقد مضطرب نباش!

قبل رفتن قطره استامینوفنش بده دوبرابر وزنش.بعدن ک واکسنو زد راهش ببر .هرچی راه بره واکسن زودتر پخش میشه و جاش سفت نمیشه.قطره استاشم هر 4ساعت بده.کمپرس سرد و گرمشم بزار.منم دوهفته پیش از دخترمو زدم.اینقدرام وحشتناک نبود.فقط شب اول یکمی تب کرد ک با استا کنترل شد.فرداشم بدو بدو و بازی.انگار ن انگار.فقط  فردا ک واکسن زد حتما بزار بازی کنه و تحرک داشته باشه.اینم تجربه من

عزیزم اینقد مضطرب نباش! قبل رفتن قطره استامینوفنش بده دوبرابر وزنش.بعدن ک واکسنو زد راهش ببر .هرچی ...

ممنون یکم خیالموراحت کردی.حتماکاری ک گفتی انجام میدم

عزیزم اینقد مضطرب نباش! قبل رفتن قطره استامینوفنش بده دوبرابر وزنش.بعدن ک واکسنو زد راهش ببر .هرچی ...

ببخش کمپرس گرم اول بذاریم یا سرد.ممنون از راهنماییت 😘😘😘

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

سلام دختر شما خیلی اذیت شد؟الان چه طوره؟به من گفتن شیاف نذار چون خیلی بده رو کلیه بچه ها تاثییر داره منم نزدم تمون استا رو میدم.

سلام دختر شما خیلی اذیت شد؟الان چه طوره؟به من گفتن شیاف نذار چون خیلی بده رو کلیه بچه ها تاثییر داره ...

سلام من دخترم فقط گریه میکرد😥😥شیاف گذاشتم شب براش خداروشکریکم بهتره.سرشم داغ میشد