2777
2789
عنوان

عمم به مامانم گفت تمام ارث برادرم

1728 بازدید | 133 پست

مال ماعه نه مال تو بچه هات😐

میدونید بابام خیلی خانواده دوسته اینام منتظرن بابام بمیره همه چی بهشون میرسه من حتی از بابام یه تیکه طلام ندارم 

این اواخر دعوا که با عمم داشتیم همه میگه به مامانم یه جوری طلاقتو میگیرم نفهمی از کجا !!!  عممو خدا زده خودش طلاق گرفته و میگه ایشالله همه بی شوهر شین بیخیال

چیکار کنم بابام یه جیزی بنامم بزنه من بدجنس نیستم ولی خب چرا نزنه بنام من وقتی عمه هام اینطور منتظرن مرگ بابام هستن🙇‍♀️

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی شما بچه ها هستید چیزی به عمه و عموهاتون نمی رسه حتی اگه مادرت از پدرت جدا بشه مگر اینکه پدربزرگ مادربزگت زنده باشند که به اونها هم ارث می رسه و به عمه ات از طرف پدر و مادرشون چیزی برسه حرص نخور

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم