2777
2789
عنوان

شده تا حالا حس کنین چقدر تنهایین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 52 پست
تا حالا شده هیچ حسی نداشته باشی ؟ن احساس تنهایی کنی ن احساس کس داشتن؟

من تک تک اینارو دارم حتی یه نفر و ندارم ک باهاش حرف بزنم صب تا شب تو خونه واسه خودم مدام حرف میزنم

مامان دوقلو ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا 

اینقدر تنهام و افسرده که از زمین و زمان بریدم 

یه احساس سردی بدی همه قلبمو گرفته که اصلا نمیتونم بگم چیه 

نمیدونم اینهمه تنهایی و بدبختی و احساسهای بد چرا قسمتم شده تو زندگی

دعام کنین بچه ها حالم اصلا خوب  نیست

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
من تک تک اینارو دارم حتی یه نفر و ندارم ک باهاش حرف بزنم صب تا شب تو خونه واسه خودم مدام حرف میزنم

من دیگه حرفمم نمیاد بی تفاوت بی تفاوتم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
جدی تاثیر داره؟؟؟

خیلی ...هر چی دوست داری بنویس 

یا بزار بمونه یا پارش کن من الان چندین ساله اینکاررو میکنم ...حتی نمیتونم با مادرم حرف بزنم و درد دل کنم سریع جبهه میگیرن شوهرمم بر ضدم میشه وقتهایی که نیست مینویسم 

مخاطب یا کائنات یا خدا

خیلی خوبه آروم میشی

ای بابا  اینقدر تنهام و افسرده که از زمین و زمان بریدم  یه احساس سردی بدی همه قلبمو گرفت ...

گریتم میاد؟من دلم میخواد های های گریه کنم ولی گریم نمیاد لامصب 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
آره میاد  خیلیم زیاد میاد

پس وضعت از من بهتره تا میتونی گریه کن خیلی خوبه

حس تنهایی درست ترین حس توی زندگیه. وقتی کسی ب این مرحله میرسه ک حس تنهایی کنه ینی معنی ب ی درکی از زندگی رسیده. همه ما تنهاییم. هیچ کس نمیتونه حس تو رو توی شرایطی ک تو بودی درک کنه. حس ادم ها مختص خودشونه. وقتی قرار همه ما توی تجربه بزرگ مرگ تنها باشیم ینی تنهایی ویژگی جدایی ناپذیر از انسانه