tanhakhouda مدیر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 3411 عنوان همه زندگیم شده گوشی ..نه بچه نه شوهر نه خودم | مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 28 پست از رفتارای شوهرم افسرده شدم از صبح که پا میشم تو گوشیم تا وقت خواب تحمل هیج کس رو ندارم 1399/07/06 | 22:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 الان هممون باید راهی کمپ بشیم😁من حتی تو خیابونم نمیتونم گوشیمو کنار بذارم، حتی تو حموم و دسشویی هم ... 🤣🤣🤣 تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 منکه کل بدنم دردمیگیره مثلاماه پیش جوگیرشدم گفتم بسته ی کم حجم میگیرم کمتربیام یازودترتموم شدنمیخرم ... دقیقا منم بدن درد میشم فک کردم من غیر طبیعیم😐خوبه باز شوهرت پایته😅من شوهرم خ حرص میخوره ولی بدجور معتادشم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 آخ که منوببرن بدجورمصرفم بالاست ميبندنت به تخت 😂😂😂 تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
کوفت۲۴ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3128 دقیقا منم بدن درد میشم فک کردم من غیر طبیعیم😐خوبه باز شوهرت پایته😅من شوهرم خ حرص میخوره ولی بدجور ... والاخونه زندگیموگندبرداشته 😭😭😭😭😭😭
کوفت۲۴ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3128 ميبندنت به تخت 😂😂😂 ببندن دوساعت یه بارم بزارن یه دوربیام نی نی سایت بعددوباره ببندن
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 ببندن دوساعت یه بارم بزارن یه دوربیام نی نی سایت بعددوباره ببندن تو اهل ترك نيستي مارو هم مسخره نكن تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 والاخونه زندگیموگندبرداشته 😭😭😭😭😭😭 ازمنم کثیف میشه تویه حرکت تمیز میکنم باز چن وخ بیخیال تمیزی میشم😐 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
کوفت۲۴ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3128 تو اهل ترك نيستي مارو هم مسخره نكن گفتم وضعم خرابه باورنکردی 😫😫😫😫😭😭😭😭مصرفم بالاست بابا
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 گفتم وضعم خرابه باورنکردی 😫😫😫😫😭😭😭😭مصرفم بالاست بابا يه مدت قطع دسترسي كن تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
کوفت۲۴ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3128 ازمنم کثیف میشه تویه حرکت تمیز میکنم باز چن وخ بیخیال تمیزی میشم😐 من خونمون یه خونه تکونی اساسی میخوادمثلاازشنبه قراربودشروع کنم 😬😬😬
کوفت۲۴ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3128 يه مدت قطع دسترسي كن بابامیام خاموش تایپیکارومیخونم فک کنم کلابایدگوشیوخاموش کنم بعدش گوشیوگم وگورش کنم بلکه بهتربشه
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20979 بابامیام خاموش تایپیکارومیخونم فک کنم کلابایدگوشیوخاموش کنم بعدش گوشیوگم وگورش کنم بلکه بهتربشه نه كلا اينترنت نخر تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
کوفت۲۴ عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 3128 نه كلا اينترنت نخر آره منتظرم حجمم تموم بشه آخراشه دیگه نمیخرم پول بسته هارومیندازم توقلک 🤔من درمانوپیداکردم ممنون بچه هاسبب خیرشدین😁😁😁
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7689 من خونمون یه خونه تکونی اساسی میخوادمثلاازشنبه قراربودشروع کنم 😬😬😬 اشکال نداره فردا صبح ک بیدار شدی اول برو کاراتو کن بعد برو سرگوشیت ک وقتتو نگیره 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚