2777
2789
عنوان

بنظرتون من حق دارم نارحت شم یا نه؟

254 بازدید | 31 پست

من بابام کرونا گرفته بعد شوهرم پریروز خودش ز زد گف ماسک و الکل لازم ندارین بخرم؟ 

که من گفتم چرا ماسک لازم داریم و بخر اونم گف باشه و شب میارم واست 

خلاصه قرار بود دیشب بیاره که گف کار پیش اومده واسم و خستم و فلان فرداشب میارم

ماهم ماسکامون آخراش بود گفتیم این امشب میاره دیگ

حالا الان باز خودش ز زده ک آره خستم و فلان فرداشب میارم ! 

منم گفتم مرسی نمیخواد خودمون خریدیم 

گف نه میام و خریدم و‌فلان منم هرچقد گفتم نمیخاد گف نه میارم همین الان 

از یه طرف دیگه همش به من و مامانم میگه هروقت لازم داشتین بگو‌ من بیام باباتو ببریم دکتر ، بعد دیشب که بهش گفتم واس ماشین ازین کاور جداکننده ها بخر که یه وقت لازم شد بابامو ببریم دکتر ، میگه میخای الان بیام زنگ بزنیم آمبولانس خودمونم باهاش بریم؟! 

انگار خودمون بلد نیستیم زنگ بزنیم آمبولانس 

بخدا من توقعی ندارم ولی مساله اینه فقط لب و دهنه ، فقط حرف میزنه ولی وقتی ازش میخای اینمدلیه

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش چیزی نخواه برای خونوادت ک دوروز دیگ بگه اینا بمن محتاجن هرجور شده کارا ومشولات خونوادگیتو خودتون حل کنید تا منت و حرف وسط نباشه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
شاید میخواد تعارفی کرده باشه میدونی اینجوریه هروقت گفت بگو ممنون نیازی نیست

آره دیگه فهمیدم هیچی بهش نمیگم 

الانم کلی گف چیز دیگه نمیخای و‌فلان منم با اینکه لازم داشتیم گفتم نه هیچی همون ماسکم نمیخایم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

راست میگه بیچاره میترسه،ولی خب باید بگه دیگه

شماهپ سعی کنین با همون امبولانس برین،کرونا اصلا احساسات برنمیداره،اصلا با کسی ارتباط نگیرین

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
ما هنوز عروسی نکردیم 

عریزم سخت نگیر دیگ اشکالی نداره حالا واسه این ک بخاد جلو خانوادت یه خودی نشون بده اینجور میگ شما سعی کن خودت کارارو پیش ببری  سعی کن مستقل باشه وابستگی ن دلبستگی چرا . با این فرمون برو جلو

مردا کلا غر زیاد میزنن.. برا خانواده ی همسرم ک میخوان ی کاری بکنن انگار میخان جون بدن 

نه این غر نمیزنه 

ولی فقط زبونی بقول دوستمون تعارف میکنه !

چیزی که من ازش متنفرم

ازش چیزی نخواه برای خونوادت ک دوروز دیگ بگه اینا بمن محتاجن هرجور شده کارا ومشولات خونوادگیتو خودتون ...

آره آخه تازه یه ماهه رابطم جدی شده باهاش و عقد کردیم تازه شناختمش