2777
2789
اون بزرخی که شما میگی زمانی رخ میده که یک ادم مهم زندگیت مثل خانوادت یهو ولت کنه برا اخه یک پسر ارز ...

قبول دارم ولی حس بدی میده به آدم فکر میکنم مشکل داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا پسره ی لوس ...جای دخترو پسر عوص شده والا جدیدا پسرا ناز میکنن شخصیتتو در حد اینا نیار پ ...

مدام اصرار داره دنبالش باشم دیروز میگه تند تند بهم زنگ بزن دیگه نگما

قبول دارم ولی حس بدی میده به آدم فکر میکنم مشکل داشتم 

ببین این خصلت پسرای کثیف

روزانه هزاران دختر در سرتاسر دنیا همین مشکل تورو دارن

یعنی همه اون دخترا مشکل دارن

اگه منظورت مشکل ظاهریه یکی از دوستام بود عین هلو بود، موهای زیتونی چشمای آبی پوست سفید قد بلند، طوری که هرجا میرفت دهنا باز میموند، با یکی دوست شد، آخرش پسره ول کرد رفت

دیگه اونکه بی نقص بود چی؟؟ اونم مشکل داره؟

ببین این خصلت پسرای کثیف روزانه هزاران دختر در سرتاسر دنیا همین مشکل تورو دارن یعنی همه اون دخترا ...

نمیدونم بخدا حالم بده اصلا یه جورایی نمیدونم چی بگم بهش اصلا موندم 

نمیدونم بخدا حالم بده اصلا یه جورایی نمیدونم چی بگم بهش اصلا موندم 

با هرکی مثل خودش

ادما وقتی مطمئن باشن تا ابد واسشون هستی هرطور بخوان باهات رفتار میکنن، نمیدونم خواهر و برادر داری یا نه؟ اگه داری مطمئنم تاحالا باهمدیگه دعواتون شده و هرچی خواستید بهم گفتید چون مطمئنید با وجود درگیری هیجوقت از چشم هم نمیوفتین حالا تو در نظر بگیر اون یک پسر غریبه هست وقتی مطمئن شه براش میمونه چه غلطایی که نمیکنه... بهش نشون بده بدون اونم میتونی

هرطور رفتار کرد باهاش مثل خودش باش

به خودت بها بده هیجکس از ادمایی که خودشونو سبک میکنن خوشش نمیاد

با هرکی مثل خودش ادما وقتی مطمئن باشن تا ابد واسشون هستی هرطور بخوان باهات رفتار میکنن، نمیدونم خوا ...

کاملا درست میگی 

من در جواب بهش گفتم چی بگم والا 

الان به نظرت چیکار کنم ؟ چی بگم ؟ یا چیزی کلا دیگه نگم چون اونم هیچی نگفت 

کاملا درست میگی  من در جواب بهش گفتم چی بگم والا  الان به نظرت چیکار کنم ؟ چی بگم ؟ یا چ ...

نه هیچی نگو

یه استوری شاد هم بزار که فکر‌نکنه رفتی تو لک داری از دوریش دق میکنی

دوستش داری؟؟

چند سالته؟؟ چه مدته باهم هستید؟

نه هیچی نگو یه استوری شاد هم بزار که فکر‌نکنه رفتی تو لک داری از دوریش دق میکنی دوستش داری؟؟ چند ...

1ماهه باهمیم ولی ازش خوشم میومد خیلی از دیروز که گفتم با مامانم و دوستام داریم میریم بیرون رفته تو قیافه حتی باهاش ویدئوکال هم کردم که ببینه با کسی دیگه نرفتم ولی از دیشب دیدم خودش و گرفته از صبح باهاش هیچ تماسی نگرفتم اونم نگرفت که به دفعه 2ساعت پیش گفت آفرین بای 

من ۲۳ سالمه

1ماهه باهمیم ولی ازش خوشم میومد خیلی از دیروز که گفتم با مامانم و دوستام داریم میریم بیرون رفته تو ق ...

ولش کن یه مرگیش هست دیگه، خودش خواست زبون باز میکنه

(عزیزم ببخشید اینطوری میگم ولی از پسرایی که احترام همجنس منو نگه نمیدارن بدم میاد)

اونوقت خودشم پیگیرت هست و زنگ زیاد میزنه؟

یه مدت صبحا ک بیدار میشدم صبح بخیر میگفتم بعد یه مدت دیدم اون اصلا به این چیزا اهمیت نمیده ازش خبری نیست منم دیگه نگفتم

ولش کن یه مرگیش هست دیگه، خودش خواست زبون باز میکنه (عزیزم ببخشید اینطوری میگم ولی از پسرایی که احت ...

اون که میدونم دیگه پیگیرم نمیشه چندروز پیشم عکس یه دختر بهم نشون داد