2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هم ترشح دارم هم لکه بینی  دکترم گفته ۵۰/۵۰میمونه برات چون دهانه رحمت شله دیگه امیدی ندارم م ...

هرچی خیره عزیزم خیلی خوب میفهممت استراحت داشته باش حمام ودستشویی فقط تا امید خدا بزرگتر بشه بچه 

منتظر روزای بهترم ✌
هفته هجدهمم الان تازه ميگم كه ١ هفتس سركلاژ كردم ، سرويكسم هم ٢٥ بود تو هفته شانزدهم 

سلام عزیزم ببخشید سرکلاژ درد داره و چه مراقبت هایی داره؟به مم گفتن سر کلاژ باید بشی

من دو تا بارداري با سركلاژ داشتم كه استراحت مطلق بودم فقط دستشويي و حمام هفته يي دو بار اونم كمتر از ده دقيقه 

اگه استراحت مطلق باشي مشكلي به وجود نمي ياد ولي واقعا سخته 

خدایا شکرت 🙏

سركلاژ درد نداره بعد از بهوش اومدنت در حد يه سوزش موقع دستشويي رفتن و به چند بار هم كمي خونريزي داري ...

ممنونم عزیزم، من یه بچه دیگه هم دارم اما خب ۸ سالشه فقط باید به درساش برسم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد، خیلیا بهم میگن انجام نده ریسک موندن بچه با سرکلاژ کمه، دو تا دکتر رفتم یکی میگه سرکلاژ نکن یکی میگه باید سرکلاژ کنی، من سر دخترم ماه ۵ دهانه رحمم یک سانت باز شد اونم مقصر خودم بودم، الان موندم چیکار کنم حرف کدوم دکتر رو گوش کنم، بعد میتونم به کارای شخصیم برسم چون واقعا کسی نیست بخواد بهم برسه، ویه سوال ببخشید چقدر تو بیمارستان نگه میدارن، همراه خانم باید حتما باهامون باشه برای سرکلاژ

وای من هفته ۱۵ ام جفتم سرراهیه خییییلی میترسم

نترس میره بالا به مرور خیلی کم کسایی هستن که نمیره وتا آخر پایینه فعلا استراحت کن

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

سلام عزیزم ببخشید سرکلاژ درد داره و چه مراقبت هایی داره؟به مم گفتن سر کلاژ باید بشی

نه درد واقعاً نداشتم يكم فقط درد پريودي همين ، دكترم گفت بيشتر دراز بكش گاهي تا يخچال برو بيا ، آلو توي آب خيس كن بخور يبوست نگيري ، نزديكي ممنوع ، كار خونه ممنوع 

به سلامتي ،مشكلي براشون پيش نيومد زودتر زايمان كرديد؟

نه،قبلش دکتر متوجه شد احتمالا امکانش هست تا ۹ ماهگی نمونن،با اممپول ریه شون تشکیل شد

بعد که به دنیا اومدن ۲ ماه تو دستگاه بودن

نه،قبلش دکتر متوجه شد احتمالا امکانش هست تا ۹ ماهگی نمونن،با اممپول ریه شون تشکیل شد بعد که به دنیا ...

خداروشكر ، من از صبح درد پريودي دارم و ترشح خدا اين روزارو بخير كنه كلافه شدم ديگه

نه درد واقعاً نداشتم يكم فقط درد پريودي همين ، دكترم گفت بيشتر دراز بكش گاهي تا يخچال برو بيا ، آلو ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون، انشاالله بسلامت پشت سر بگذارید هم شما هم بقیه دوستان و به سلامتی نی نیتون رو بغل کنید، انشاالله خداوند به هممون کمک کنه🙏🙏🙏🌹🌹🌹