2821
2789
عنوان

مشاور کار

68 بازدید | 13 پست

سلام لطفا راهنمایی کنید یه کار پیدا کردم پیاده ده دقیقه با خونمون فاصله داره حسابدار لوازم یدکی از ۸تا ۱ ظهر حقوقش ماهی ۵۰۰ بنظرتون بر؟؟؟!!یا صبر کنم کار بهتر جور بشه!!!

با خودم‌ میگم‌ تا کار بهتر جور بشه سر این کار برم چون خیلی نزدیکه و تو خونه کلافه شدم از بیکاری

۵۰۰ که هیچی نی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشاالله واسم دعا کن کاری ک میخام زود جور بشه

باور کن سر کار بری ارتباطاتت بیشتر میشه و کار بهتر گیرت میاد

داداش من نقشه برداره و الان داره یه جا مجانی کار میکنه چون میگه بعد میشناسن کار بعدی و بهتر میدن

باور کن سر کار بری ارتباطاتت بیشتر میشه و کار بهتر گیرت میاد داداش من نقشه برداره و الان داره یه جا ...

آره خودمم دیروز همین رو خانواده م‌ گفتم آخه من تاحالا هیچ جا کار نکردم تمام کاراهم اولین چیزی ک واسشون جلب توجه میکنه روابط عمومی بالاس ...حقیقت من لکنت خفیفم دارم واسه همین دلم‌ میخاد برم تو جامعه ک خجالت کم‌بشه راحت تر کنترل کنم لکنتم رو

ممنون عزیزم‌از راهنماییت

سلام عزیزم اگر  مشهد زندگی می کنی و هنوز دنبال کار هستی درخواست دوستی به من بده تا برات یک کار خوب و حلال و با درآمد بالا معرفی کنم.

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.
نه متاسفانه جنوبیم 

اخ حیف شد  ولی اگر  شرایط کار برای شهرستان هم اوکی بود بهتون خبر میدم.به امید موفقیت

میشه برای سلامتی و عاقبت به خیری و طول عمر مامان و بابا و خانوادم یک صلوات بفرستین.ممنونم.
2825
2823
2791
2779
2792