2777
2789
باشه عزیزم من بحثی با شما ندارم 😊 اگه استقلالی هستی دلیلی نمیبینم بخوام استقلالی بودنم رو به شما ثا ...

خوبه که میگی اگه استقلالی هستم.جوابم رو گرفتم😀

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم میخونم. برای پزشکی. .یه سوال شما سال کنکورتون هیچ تفریحی نداشتین ؟من الان روزانه 10 ساعت می ...

چرا بابا مگه میشه نداشت ...ایشالا که بیاری شما تمام تلاشت رو بکن و من نمیتونم بگم میتونی یا نه چون سطح علمی و اراده شما رو نمیدونم در چه حدی هست ولی سعی کنید عمیق و باتمرکز درس بخونید و ساعات مطالعتتون رو به مرور زمان بالا ببرید و خیلی تو برنامتون مرور بزارید 

چرا بابا مگه میشه نداشت ...ایشالا که بیاری شما تمام تلاشت رو بکن و من نمیتونم بگم میتونی یا نه چون س ...

بنطرتون ازمون کانون به اندازه کافی مرور نزاشته ؟من خودم مرور بزارم دباره ؟برم مشاور ؟سطح درسیم خوب بوده . سال 95 اولین کنکورم بود .

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
بنطرتون ازمون کانون به اندازه کافی مرور نزاشته ؟من خودم مرور بزارم دباره ؟برم مشاور ؟سطح درسیم خوب ب ...

بله کانون تو برنامه ریزی عالیه طبق همون پیش برید ... اگه نیاز دارید برید مشاور من خودم نرفتم 

بله کانون تو برنامه ریزی عالیه طبق همون پیش برید ... اگه نیاز دارید برید مشاور من خودم نرفتم 

فعلا که فک میکنم خوب پیش میرم اگه نیاز شد میرم .مرسی عزیزم از وقتت ❤

اووم کنکور پیش رومه       یکم میترسم

نترس . توکه خیلی وقت داری. کنکورو باید مثل یه. امتحان خیلی سخت معلم ریاصی تون فرض کنی که مجبوری بخونیش که تو کلاس نمرت نیاد پایین . با برنامه برو جلو و توکل کن بخدا. منم وقتی سن تو بودم با خودم لج کردم نخوندم پیشمون شدم اگه دوس نداری چن ساب بعد برسی به الان من فقط بخون و از حاشیه ها خیلی دورشو خیلی . فقط کتاب بگیر و بشین بخون. راز موفیت همینه اینو منی میگم که دیگه سردار ازمونم و دانشگام تجربه.

کردم . دگه رشته دلخواهتو نری تو دانشگاه هر روزبه خودت لعنت میفرستی. چه بسا دانشگاهچ خیلی محیط گندی میشه برات. امیدوارم بفهمی چی میگم قدر بدونی لحظاتو