2777
2789
بیا یه موز بردار برو کنار اروم بشین 😂

خخخخ😂😂😂😂😂😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ممنون❤

خواهش میکنم ممنونم 🌹🦋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون شماخوبی؟فداااات😘😘😘😘

خوبم به خوبیت خواهری 💛💚❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بله عزیزم عشق و طرفدار بودن یه تیم با برد و باخت از بین نمیره    

اون که معلومه ولی شرط میبندم دو ساله بازی های استقلال و نذیدی وگرنه هیچوقت این حرفای شعاری رو نمیزدی. استقلالی ای که همراه تیمش باشه با گوشت و استخون ظلم هایی که در حق تیمش شده رو دیده و درک میکنه. 

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
اون که معلومه ولی شرط میبندم دو ساله بازی های استقلال و نذیدی وگرنه هیچوقت این حرفای شعاری رو نمیزدی ...

ماهم شاهد ناحقی داروا کلا علیه تیمای ایرانی بودیم و هستیم.  مخصوصا توی اسیا و درمقایل عربا .ولی الان استقلال و پرسپولیس ینی ایران . و کری خوندنو بزاین برا دربی 

أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
ماهم شاهد ناحقی داروا کلا علیه تیمای ایرانی بودیم و هستیم.  مخصوصا توی اسیا و درمقایل عربا .ولی ...

عزیزم شما که تو پست قبلیت داشتی میپرسیدی استقلال برده یا باخته نگو که ناداوری ها رو دیدی . این حرفای شعاری واسه زمانی صدق میکنه که وزیر ورزش سر تیم ما رو به خاطر تیم محبوبش زیر آب نکرده باشه.

وگرنه منم کلی ازین حرفا بلدم ولی نمیزنم چون دیدم که تیمم چقدر به خاطر تیم محبوب وزارت ورزش حقارت کشیده

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
اون که معلومه ولی شرط میبندم دو ساله بازی های استقلال و نذیدی وگرنه هیچوقت این حرفای شعاری رو نمیزدی ...

باشه عزیزم من بحثی با شما ندارم 😊 اگه استقلالی هستی دلیلی نمیبینم بخوام استقلالی بودنم رو به شما ثابت کنم و کاری هم از دستم برنمیاد برای تیمم بکنم جز اینکه طرفدارش باشم و ازش در هر شرایطی حمایت کنم و بحثی با تیم های دیگه ندارم 👊🏻🙃

خوبم به خوبیت خواهری 💛💚❤️🌹

زنده و سلامت باشی خانومی🌹😘❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم شما که تو پست قبلیت داشتی میپرسیدی استقلال برده یا باخته نگو که ناداوری ها رو دیدی . این حرفای ...

عزیزم شاید باورت نشه اما من وقت نکردم حتی بازی پرسپولیسو ببینم. من دارم کلی حرف میزنم . حالا کاری به حواشی ندازم. در کل بازی بردو باخت داره . ناراحت نشید انشالله سال بعد

خواهش عزیز ... دانشجوی پزشکی هستم

منم دارم میخونم. برای پزشکی. .یه سوال شما سال کنکورتون هیچ تفریحی نداشتین ؟من الان روزانه 10 ساعت میخونم البته بگم من چند سال دور بودم . منابعم جدید گرفتم و ازمونم میخام برم . بنظرتون با یکسال میتونم پزشکی بیارم تهران نه کلا هر شهری که شد 

زنده و سلامت باشی خانومی🌹😘❤

ممنون گلم همچنین 🙏🤗🌹🦋

عزیزم شما که تو پست قبلیت داشتی میپرسیدی استقلال برده یا باخته نگو که ناداوری ها رو دیدی . این حرفای ...

شما که میگفتین لیگ رو مفت میبرین

ببینیم لیگ اسیا ... اونجا دیگه داور خری نیس..‌ الان  که برده و میبره میگی داور ناحقی میکنه

#سوزش

#وازلین_۱۴

بیا موز تو بردار     بای