ببین عزیزم اینکه دختر دوست داری یا پسر شخصیه وبه خودت مربوطه ولی باید قبله بارداری تلاشتو برای جنسیت مورد علاقت بکنی ، بعد مثبت شدن ازمایش فقط باید فکر سلامتش باشی هر چی بود بذاریش روتخمچشمت
من خودمم عاشقه پسرم تلاشمم کردم باقیش توکل به خودش
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
خدایا پسرش بده گناه اون دختری که بیوفته دست این چیه اخه
نه بابا .منم عاشق پسر بودم .وقتی فهمیدم دوتا بچه هام دختره انقدر گریه کردم و تو سرم زدم که نگو.الان بیا و ببین .جونم در میره واسه جفتشون .گاهی ادم خول میشه نمی دونم چرا.البته اطرافیان هم بی تاثیر نیستا.من الان عاشق دخترام و زندگیمم.
😂😂😂 حالا اگه میگفت دختر باشه همه میگفتن ایشالا😂همه چی زیاده روی شده دیگه
اگه عنوان می زد نکنه پسر باشه الان همه درحال ستودنش بودن 😂😂😂
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
دختر داشتن لیاقت میخواد بازم برگشتیم به عصر جاهلیت
پسر داشتنم لیاقت می خاد عزیزم
والا.... هردو بنده ی خداهستن... اونوقت نی نی سایتیا یه کلمه یاد گرفتن.... لیاقت لیاقت میکنن
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔