2777
2789
عنوان

،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست

اتفاقا تو پسر همه جا سیاه میشه 

من ۱۰ روزه زایمان کردم نینیم پسره

همه جام سیاه شده بود منظورم زیر بغلو نواحی حساس و و کلا لک میاره پسر

الیته الان بعد از ۱۰ روز قشنگ همش داره میره

عشقای میشه  برای من و تو دلیم یه صلوات بفرستین  ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اینکه دختر دوست داری یا پسر شخصیه و‌به خودت مربوطه ولی باید قبله بارداری تلاشتو برای جنسیت مورد علاقت بکنی ، بعد مثبت شدن ازمایش فقط باید فکر سلامتش باشی هر چی بود بذاریش رو‌تخم‌چشمت 

من خودمم عاشقه پسرم تلاشمم کردم باقیش توکل به خودش

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
مگ دخترچشع؟قبلش دعاکن خدابهت عقل بده

دعا کن مغز معیوبت شفا پیدا کنه 

هر کس سلیقه ای داره

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
خدایا پسرش بده  گناه اون دختری که بیوفته دست این چیه اخه

نه بابا .منم عاشق پسر بودم .وقتی فهمیدم دوتا بچه هام دختره انقدر گریه کردم و تو سرم زدم که نگو.الان بیا و ببین .جونم در میره واسه جفتشون .گاهی ادم خول میشه نمی دونم چرا.البته اطرافیان هم بی تاثیر نیستا.من الان عاشق دخترام و زندگیمم.

بنده ها خدا دارن ....
خواهر من خیلی خوشکله. انقد زشت و سیاه شده بود خحالت میکشید بره بیرون 🤭

پوستش شفاف شده بود به این چیزا نیست اسی

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
😂😂😂 حالا اگه میگفت دختر باشه همه میگفتن ایشالا😂همه چی زیاده روی شده دیگه

اگه عنوان می زد نکنه پسر باشه الان همه درحال ستودنش بودن 😂😂😂

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
ببین عزیزم اینکه دختر دوست داری یا پسر شخصیه و‌به خودت مربوطه ولی باید قبله بارداری تلاشتو برای جنسی ...

چیکار میکنی؟؟

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
دختر داشتن لیاقت میخواد  بازم برگشتیم به عصر جاهلیت

پسر داشتنم لیاقت می خاد عزیزم 

انشاله هر چی مراد دلته برسی ‌. بیشتر دعا کن برات سالم بمونه این مهمترینه

آره قبول دارم 

میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐  به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸⁦🏵️⁩🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
نه بابا .منم عاشق پسر بودم .وقتی فهمیدم دوتا بچه هام دختره انقدر گریه کردم و تو سرم زدم که نگو.الان ...

توام اگه باز بچه دار بشی پسر باشه دخترات باید غصه بخورن 

چیزی که تو ایران فراوونه پسر دوستی 

همیشه میگم خدایا به اونی ک پسر دوست داره خب پسر بده چرا زجر میده بنده هاشو

کاش خدا لیاقتشو بهم بده

والا.... هردو بنده ی خداهستن... اونوقت نی نی سایتیا یه کلمه یاد گرفتن.... لیاقت لیاقت میکنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔