bhtarin مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 عنوان ،😭😭😭😭😭😭نکنه دختره | مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 130 پست بچه ها ماه اول بارداریم پوستم سیاه شده تو تاپیکای قبل نی نی سایت سرچ کردم نوشته بود ربط داره جنسیت دختر کاش خدا مصلحت بدونه بهم پسر بده یه پسر سالم صالح عاقبت بخیر ،😐 میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎 1399/07/06 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۱۳۶۵ عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 6469 وا سالم باشه انشالله اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲 .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘 دوستان گرامی همه باهم هوای آب رو داشته باشیم
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5754 خب قبلش رژیم تعیین جنسیت میگرفتی حالا که خیره نگران نباش خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
نازشصتم عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 15234 خواهرم خیلی سفیده سر دوتا پسرش عین قیر شده بود. ربطی نداره دعا کن سالم باشه و هرچی صلاح میدونه بهت بده
ملکه_عاشق عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 36856 ایشالا هر چی دوست داری بشه و خدا یه پسر خوشمل بهت بده❤اگرم دختر بود ناشکری نکن حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂
saba1367 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 1528 الان میخورنت😐😐 همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
رامیلا۴۸ عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 687 وای ایقد بدم میاد از اینجور کارهامگ بین دخترو پسر چ فرقی وجودداره؟؟ دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست..!
bhtarin مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 512 ان شاالله ،😍😍😍 میشه دیگه کاربریمو نترکونید،😐😐 به کدامین گناه اخه؟؟،😐😐 امضای قبلیم،😏امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌺💐🌹🥀🌷🌺🌸🏵️🌻🌼🌱و در ضمن قد من ۱۸۴سانته،😐😎
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 سالم و صالح باشه جنسیت مهم نیس نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
ریحان_ثنا عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 632 پسر قراره چه گلی به سرت بزنه که دختر نمیتونه؟؟ واقعا درکتون نمیکنم😐😐😐
werewolf عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6352 خب دختر باشه چیه مگه وا😏جنسیت زده# تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓