2777
2789
عنوان

رحم دوشاخ

171 بازدید | 3 پست

زنانی که با رحم دوقطبی متولد می شوند، ممکن است از مشکل خود اطلاع داشته و یا از آن بی اطلاع باشند، مگر اینکه بنا به دلایلی سونوگرافی یا سایر آزمایش های تصویربرداری انجام دهند که در این صورت، پزشک متوجه رحم دوشاخه در این زنان می شود. به طور کلی می توان گفت که در حالت عادی، رحم دو شاخ نشانه های قابل توجهی ندارد.

اگر با وجود رحم دو شاخ بارداری اتفاق بیافتد، منجر به سقط می شود؟
رحم  دو شاخ  فرم های متعددی دارد گاهی فقط یک تیغه در ته رحم وجود دارد که اصلا مشکل ساز نیست و گاهی شدیدتر و تا پایین رحم کشیده می شود و بالاخره فرم سوم رحم و واژن از دو قسمت تشکیل می شود اکثرا حاملگی اتفاق می افتد ولی بر حسب حجم و فضای داخلی می تواند به ندرت تا آخر حاملگی پیش برود مشروط به این که از قبل تشخیص داده شود و استراحت و سرکلاژ اعمال گردد در غیر این صورت در نیمه دوم اغلب پارگی کیسه آب و زایمان نارس انجام می شود که در این بیماران قبل از حاملگی باید جراحی انجام شود که بتوان دو نیمه را یکی کرد تا حاملگی به انتها برسد.تشخیص آن نیز هم با سونوگرافی و بهتر از آن عکس رنگی از رحم یا هیستروسالپنگوگرافی میباشد.

09123596164

جل الخالق مگه آدم فضاییه؟🤔

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای درمان رحم تک شاخ می تونی بری پیش خانم دکتر پور مطرود دختر خالم رفت پیش ا  یشون والان هم درمان شده
 بچه دارم شده ادرسشم تو سعادت اباد  شمارشم بخوای می تونم بدم بهت