2777
2789
عنوان

روغن آرگان

1697 بازدید | 19 پست

سلام کسی از روغن ارگان واسه رشد مو نتیجه گرفته؟ من میخوام موهام یکم تقویت کنم شنیدم روغن ارگان خوبه یه عده هم گفتن روغن مار خوبه ... شما از روغن آرگان استفاده کردین ؟؟

روغن آرگان عالیه لامصب

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن ارگان تاثیرش زیاده اما بشرطی ک اصل باشه الانم سخته پیدا کردنش من یه برند میشناسم اصله دوستمم گرفت موهاش سوخته بود دکلره کرده بود الان کاملا درست شده رشدشم زیاد شده خواستی بهت میگم چجور بخری

واقعا ؟؟ ینی بخرم الکی پولم نمیره؟؟ من روغن کرچک و نارگیل استفاده کردم ولی ارگان تا حالا نزدم

بله واسه من نتیجه داد خیلی خوب بود موهامم نرم و لطیف میکرد بوشم عالی بود

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

من برند او جی ایکس استفاده میکردم خیلی نرم و خوشبو میکرد موهامو

ولی من به ریشه ی مو نمیزدم که ببینم واسه رشد خوبه یا نه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

اگه موهات چربه به هیچ عنوان نزن ک ریزش مبگیری 

من ۲ سال استفاده کردم ریزش گرفتم شدید 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اره اگه میشه بگید اصلش چطوریه؟؟

دوستم دکلره کرده بود موهاش سوخته بود خودشم میخاس بلند شه یه ماه استفاده میکنه موهاش کلا سوختگیش رفع شده بلندم شده با اینکه رنگم میزاره رفته انلاین مشاور پوست و مو دیده جنس موهاشو هم بررسی کردن مناسب اون دادن نتیجه گرفته مشاورشم رایگانه