2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز اول وقت میخونی دوستم؟!

نمازمیخونم ولی اول وقت نه.خیلیارومیشناسم ک اصلانمازنمیخونن ولی به هرچی میخوان بدون استثنامیرسن .حالامن نمازام ترک نشده ولی اول وقت نمیخونم 

منم عینه توام هر چی دعا میکنم اثر نداره دیگه کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم 😣😣

ادم بایدبه یک نیروی مافوق دلش خوش باشه ولی من احساس خلامیکنم بس ک دعاکردم ونتیجه نگرفتم

[QUOTE=157200888]بستگی داره نماز و چجوری بخونی خلوص نیتم مهمه ها انشالله حاجت روا شی دوستم[/

مرسی عزیزم همچنین خودت.ولی هیچ جوره نتیجه نگرفتم تاحالاخیلی دلم شکسته وباتمام وجوداشک ریختم ودعاکردم ولی اصلافایده نداره.خسته شدم ازهمه چی

[QUOTE=157200888]بستگی داره نماز و چجوری بخونی خلوص نیتم مهمه ها انشالله حاجت روا شی دوستم[/ مرسی ع ...

شاید وقتش نرسیده هنوز عزیزم یا چیزی که میخوای به صلاحت نیس صبور باش عزیزم مطمعن باش خدا بهترینارو برامون میخواد

شاید وقتش نرسیده هنوز عزیزم یا چیزی که میخوای به صلاحت نیس صبور باش عزیزم مطمعن باش خدا بهترینارو بر ...

صلاح من شده زجروافسردگی تودنیا.هیچ امیدی واسم باقی نمونده بااین وضعیتم دارم اعتقاداتم روازدست میدم این بصلاح منه بنظرتون؟

صلاح من شده زجروافسردگی تودنیا.هیچ امیدی واسم باقی نمونده بااین وضعیتم دارم اعتقاداتم روازدست میدم ا ...

نه ولی ته هر تاریکی یه نور هس شاید این چرخه میخواد بهت یه درس بده خدا خودش گفته بعد هر سختی یه آسونی هس عزیزم

نه ولی ته هر تاریکی یه نور هس شاید این چرخه میخواد بهت یه درس بده خدا خودش گفته بعد هر سختی یه آسونی ...

من تاحالاندیدم تمام سهمم ازدنیامشکلات پشت هم بودک نفسم روبریدولی هیچکدومش حل نشدنمیدونم علت این زندگی چیه واقعادرموندم