2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست

.

دویدن پشتِ سرِ آدمهایی که هیچوقت

در هیچ کدام از لحظه هایشان,

قدرَت را ندانسته اند و

در ثانیه به ثانیه یِ زندگی؛

همیشه توقعشان دَمار از روزگارت در آورده,

و برایِ با تو نبودن با همه ی دنیا میجنگند؛

بیهوده است,

این دویدن ها,

نفس زدنها,

کم آوردنهایت,

این چشم بستن ها به رویِ همه یِ بی مهری هایشان,

که با یک خنده راحت و آسوده ردّشان میکنی,

هیچوقت در هیچ زمانی جبران نمیشود,

حتی اگر روحت به کمال نرسد؛

و در یک دنیایِ دیگر باز تکامل پیدا کنی,

همیشه همه ی بی مهری هایشان در جای جایِ روحت زخمی میماند؛

سرت را اینبار فاتحانه بالا بگیر....

خوشحال باش که هنوز از پا درنیامدی و

نشکسته ای.

بمان و انسان باش.

#فرگل_مشتاقی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کی عزیزم؟ اگر دوست داری بگو

برای کسی که خیلی دوسش دارم 😭

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
منم راضی ب مرگمم بخدا جدی میگم  برا خودت این ارزو رو کردنی واسه منم اون کنار گوشه ها دعا کن بم ...

اگه به حرف من گوش میداد الان حالم این نبود 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من حتی اگه بمیرم هم میدونم که کسی سر خاکم نمیاد. کی آدمی مثل من رو دوست داره؟ خدا که خالق من بود منو ...

نگوووو اینجوریییی

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
چه متن زیبایی👏🏻👏🏻 ممنون ماه جان ک  ب یادم هستی خوبی؟🍂🧡😍

خواهش میکنم 

ممنونم 

خودت خوبی ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
خطا کردم که دادم دل به دستش پشیمان باد عقلم زین خطا ها

سخنی گفتم و صد قول خطا کردم گوش 

قدحی خوردم و صد نیش جفا کردم نوش 

من همان لحظه که بر طلعتش افکندم چشم 

گفتم این فتنه ندارد دل مسکینان گوش 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
من حتی اگه بمیرم هم میدونم که کسی سر خاکم نمیاد. کی آدمی مثل من رو دوست داره؟ خدا که خالق من بود منو ...

دلت که گرفت ...!
چند قدم دورتر از این دنیایِ بی مهریِ آدمها
بنشیــن و زانوهایت را محکم بغل کن
با خدا مفصل از دردهایتـــ گلایه کن
گلایه کن از این بی تفاوتیِ آدمها
از این دوست داشتن های بی دلیلِ خودتــ
گلایه کن از دستِ این جماعت بی عاطفه
از اینکه دیگر دلداده را
نه راهِ پیش هست و نه راهِ پس ،
گلایه کن
بگو که این آدم ها اصلا مخاطبِ خوبی نیستند
آرام بگو مخاطبِ خاصِ من  ،
آمده ام یک باران ؛ بغضِ بی منت روانه اتـــ کنم
یک کوهِ درد خریدار هستـــی ...؟!

#اسماعیل_دلبری

سلام عزیزم من امروز واقعنی ناله میکنم دارم  از پادرد میمیرم

خدا بد نده 

چرا عزیزم 

امیدوارم بهتر بشی

باور کن همینه 

داغونم اجیییی ...

بدترم نکن 😭

خدا بد نده  چرا عزیزم  امیدوارم بهتر بشی

چی بگم خدا که پشت سر هم بد داد 😥

نمیدونم ضربه دیده به جایی خورده یا چی نمیتونم راه بدم 

ممنون عزیزم ❤ 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟