2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
خدانکنه خواهری... زنده باشی... شرمنده فراموش کردم.. قربان ضامن آهو برم... آهان... خواهری مراقب خودت ...

عزیزدلی..دشمنت شرمنده..خداکنه آقام حاجاتتون روا کنه انشا الله

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزدلی..دشمنت شرمنده..خداکنه آقام حاجاتتون روا کنه انشا الله

ممنون خواهری.. الهی آمین ❤️💚🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکا کجا گذاشته رفته اه

@vafa_70  

@مهریماهم  

شماها خبر ندارین😥😥😥😥

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چیکا کجا گذاشته رفته اه @vafa_70     @مهریماهم     شماها خبر ندارین😥😥😥 ...

سلام آبجی جون.. آبجی فاطمه رفته؟؟ 😥

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون.. آبجی فاطمه رفته؟؟ 😥

سلام آبجی

اره تا ساعت۹هم بود الان دیدم نیست😥

@chica آخه کجا رفتی

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چیکا کجا گذاشته رفته اه @vafa_70     @مهریماهم     شماها خبر ندارین😥😥😥 ...

سلام دیدم تاپیک زده بود که بره

باز برمیگرده نگران نباش

مهری که زده بود امضاش چنروز نیست 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام آبجی اره تا ساعت۹هم بود الان دیدم نیست😥 @chica آخه کجا رفتی

آهان... من امروز تگش کردم.. انشاالله هر جا هست سلامت باشه 😍😍🌹

سلام دیدم تاپیک زده بود که بره باز برمیگرده نگران نباش مهری که زده بود امضاش چنروز نیست 

اره الان یادم آمد فاطمه گفت میخواد دیشب ببنده بعد گفت نمی بنده دیگه امروز بست🤧😞

اره برمیگرده 

مهریم چند روزش پر شده معلوم نیست کجاست 🙄

آهان... من امروز تگش کردم.. انشاالله هر جا هست سلامت باشه 😍😍🌹

انشالله⁦❤️⁩⁦❤️⁩

شاد آمدی ای مه رو ای شادی جان شاد آ تا بود چنین بودی تا باد چنان بادا ای صورت هر شادی اندر د ...

سلام آبجی صبح قشنگتون بخیر❤

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

صبحت بخیر شاعر لبخند های شهر

آیینه های شعر تو در جای جای شهر

با  دستهای آبی تان سبز می شود

گل واژه های زرد غزل در صدای شهر

رنگین کمان هر غزلت وصل می کند

دل را به پشت پنجره انتهای شهر

شب ها کسی که از دلتان رد نمی شود

حک می شود به دفترتان ، ردپای شهر

گاهی برای شعر شما آه می کشد

مردی غریب و گمشده در ماجرای شهر

یک کوله بار بسته و یک انتظار سرد

در ازدحام  مردم  بی اعتنای شهر

بغضی به روی شیشه و یک کوپه بی کسی

دستی بدون بدرقه آشنای  شهر

دیوارهای ساکت شهر و صدای سوت

صبحت بخیر شاعر لبخندهای شـهر

💚☔

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

روزهای سخت در زندگی هر  آدمی می رسد ؛

روزهایی بی اندازه بی رحم و نامهربان

و هیچ کس حتی نمی پرسد حالت چطور است ؟؟؟

برای چنین روزهای سختی ،

نیاز به یگانه مهربان دلسوزی داری که تو را در هر شرایطی جانانه بخواهد .  

و توجه کرده ای که نامش چه زیباست …

{ خُــدا }  💚☔           

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤