2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13933 بازدید | 2925 پست
منذ اليوم الذي عرفتك فيه، والأسماك تطير في الفضاء والعصافير تسبح تحت الماء والديكة تصيح ...

دارد در ما رشد می‌کند
آن همبستگی سیری‌ناپذیر
آن احساس توده‌وار شدید
که نامی برایش پیدا نمی‌کنم
شاید "عشق" یکی از نام‌هایش باشد

شب بہ کوے عشقم و روز ویرانہ‌اے ... دل همی گوید بیا باهم بسازیم خانہ ‌اے... یار اگر پرسید نشان منـزل ...

ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﻣﻮﯼ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺑﺎﺩ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ
ﺟﺎﺩﻩ ﻭ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﻭ ﻧﻢ ﻧﻢ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺎﺷﺪ

ﭘﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﯼ ﻣﻦ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺑﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮﻭﯾﻢ
ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ ﺩﺳﺖ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ

ﺑﯽ ﮔﻤﺎﻥ ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻣﺮﮒ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ
ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻣﺮﮒ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﺁﺳﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ

ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﺎﻓﺮ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺸﻮﺩ
ﯾﺎ ﮐﻪ ﮐﺎﻓﺮ ﺑﺸﻮﺩ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ

ﺷﻬﺮ ﭘﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﺷﺎﻋﺮ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ، ﻓﻘﻂ
ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﻣﻮﯼ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺑﺎﺩ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ

تعطیل🚫                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اعتصامی جون خوبی عزیزم خیلی مواظب خودتون باشید من تو این درد دارم میسوزم دارم میمیرم دارم خفه م ...

بلا به دور چه اتفاقی افتاده؟

ایشالله حالت زود خوب میشه

صبر درد بی دوا را عاقبت درمان کند
ناامیدی خضر ره شد رهرو گمراه را

🐤

ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﻣﻮﯼ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺑﺎﺩ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺟﺎﺩﻩ ﻭ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﻭ ﻧﻢ ﻧﻢ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﭘﺎ ﺑﻪ ﭘﺎﯼ ﻣﻦ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺑﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮﻭﯾﻢ ﺍﺧ ...

سر به سر طومار زلفت شرح احوال من است
مو به مو فهمیده ام این مصرع پیچیده را

سر به سر طومار زلفت شرح احوال من است مو به مو فهمیده ام این مصرع پیچیده را  

دوستت دارم، برایم حرف ِ مردم باطل است
غیر ِ نامت بر زبانم هر تکلــــم باطل است

چشمهایت مرجع ِ تقلید ِ من شد بعد از این
اقتــدا بر حوزه ی ِ علمیه ی ِ قم باطل است

غیر ِ لبخند ِ ژکوندت که مرامش دلبری ست
عشق فتوا داده بر هر لب تبسم باطل است

نامت اقیانـــــوس ِ آرام است و در اقلیم ِ تو
موج موج ِ هرچه دامن در تلاطم باطل است

موی ِ تو، ابروی ِ تو رمال ها را خســـته کرد
در حضور ِ تو طلسم ِ مار و کژدم باطل است

ساقه ترد ِ خوشه گیســوی ِ قد و بالا طلا !
تا تو زرین باف ِ شعری کشت ِ گندم باطل است

عاشق ِ من نیستی این گونه دلسوزی نکن
مهربانی کردن از روی ِ ترحم باطل است

کعبه ام هستی و میگردم به دورت تا ابد
گرچه آیین ِ طواف از دور ِ هشتم باطل است

اشهد ان لا "الاهــــــــــــه ناز" الا ناز ِ تو
جز تو در ذهن ِ بنان هرچه تجسم باطل است

من غروری زخمی ام سوی ِ تو می بندم نماز
چون دلم را آب کردی پس تیمم باطل است

تعطیل🚫                                                                                 
بلا به دور چه اتفاقی افتاده؟ ایشالله حالت زود خوب میشه صبر درد بی دوا را عاقبت درمان کند ناامید ...

کرونا گرفتم شدید بیماری قلبی هم دارم خیلی تو عذابم یه دفه اینطوری شد

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

سلام اعتصامی جون خوبی عزیزم خیلی مواظب خودتون باشید من تو این درد دارم میسوزم دارم میمیرم دارم خفه م ...

سلام بلا به دور...خوبی عزیزم..

ناراحت شدم مریض شدی...

ایشالا زود زود خوب میشی..

برات دعا میکنم ❤

تعطیل🚫                                                                                 
سلام بلا به دور...خوبی عزیزم.. ناراحت شدم مریض شدی... ایشالا زود زود خوب میشی.. برات دعا میکنم ❤

سلام نازبانو دارم میمیرم بخدا ازت ممنونم دعاکن حلالم کنید

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

دوستت دارم، برایم حرف ِ مردم باطل است غیر ِ نامت بر زبانم هر تکلــــم باطل است چشمهایت مرجع ِ تقلید ...

“دوستت دارم” را
من دلاویزترین شعر جهان یافته‌ام
این گل سرخ من است
دامنی پر کن از این گل که دهی هدیه به خلق
که بری خانه ی دشمن، که فشانی بر دوست
راز خوشبختی هر کس به پراکندن اوست...

سلام نازبانو دارم میمیرم بخدا ازت ممنونم دعاکن حلالم کنید

حلال سلامتیت باشه عزیزم...ایشالا خوب میشی...

چشم برات دعا میکنم...صلوات میفرستم

تعطیل🚫                                                                                 
“دوستت دارم” را من دلاویزترین شعر جهان یافته‌ام این گل سرخ من است دامنی پر کن از این گل که دهی هدیه ...

آنکه دائم نفـسش حـس تو را داشـت منم
این چنین عشـق تو در سینه نگه‌داشت منم

آنـکـه در نـاز فـرو رفـتـه و شــاداب تـوئـی
آنکـه دل کـاشـت ولـی دلهـره برداشت مـنم

آنکـه هـرگز نگـشود دفتــر احـسـاس توئی
آنـکـه رویـای تـو را خـاطره پنـداشــت منم

آنـکـه کــافــر به دل مـومـن مـــن بـود
آنکه‌ هر شـعر تو را معـجزه انگاشـت مـنم

آنکه بر سـینه ی من خنـجر غم کوفت توئی
او که قـامـت بـه قـد تیـر برافـراشــت منم

او که در باغ غــزل گشــت و خرامید توئی
او که یک بوته در این باغچه نگذاشـت منم

او که عاقل شد و راه خودش جسـت توئی
آن که در مزرعه اش بذر جنون کاشـت منم

تعطیل🚫                                                                                 
آنکه دائم نفـسش حـس تو را داشـت منم این چنین عشـق تو در سینه نگه‌داشت منم آنـکـه در نـاز فـرو رفـتـ ...

ای در دل من اصل تمنّا همه تو
وی در سر من مایهٔ سودا همه تو
هر چند به روزگار در می‌نگرم
امروز همه تویی و فردا همه تو

سلام آبجی دنیا بلا به دور عزیزدلم انشاالله زود زود خوب میشی.. کاربر دنیا سابق تگم کرد گفت آبجی دنیا کرونا گرفته خیلی ناراحت شدم... چشم حتما دعات می کنم

🤗😍🌹❤️💚💛🍁

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ای در دل من اصل تمنّا همه تو وی در سر من مایهٔ سودا همه تو هر چند به روزگار در می‌نگرم امروز همه توی ...

آمدی با تاب گیسو تاکه بی تابم کنی
زلف را یکسو زدی تا غرق مهتابم کنی
اتش از برق نگاهت ریختی بر جان من
خواستی تا درمیان شعله ها آبم کنی

تعطیل🚫