2821
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13993 بازدید | 2925 پست

نیشتو ببند    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ای جان  سلام دوست ارزشمندم  من شما رو نمیشناسم ولی امروز تنها اتفاقی که به قلبم آرامش دا ...

غزلبانو جونم من کوچیکِ شما مهسام کاربر benimai  😘

فدایِ چشمات بشم بانو 

برام خیلی با ارزشین 

جونم واستون در میره 

فقط همین 😍😍😍😍😍😙❤

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پشمک جان تو اون یکی تاپیکه هم بودی منم بودم خنگ که نیستم    

سلام اجی ولش کا

فک میکنه عاقله مثلا

با کاربری اصغر سگ سیبیلم بیاد ما میشناسیمش  

@vafa_70‍  مگ ن؟

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ای جان  سلام دوست ارزشمندم  من شما رو نمیشناسم ولی امروز تنها اتفاقی که به قلبم آرامش دا ...

سلام مهربون بانوی من

برات یه روز پر از شادی و انرژی مثبت رو ارزو میکنم

ی روز پر از خنده و شادی  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

غزلبانو جونم من کوچیکِ شما مهسام کاربر benimai  😘  فدایِ چشمات بشم بانو  برام خیلی ...

ای جان 

شما توی قلب منید و چیزی که توی قلبمه بی شک برام از خودم ارزشمند تره 

سپاس ازتون بانو 

مانا باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سلام اجی ولش کا فک میکنه عاقله مثلا با کاربری اصغر سگ سیبیلم بیاد ما میشناسیمش     @va ...

تو روحت 😂😂

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
@دختربارونی66     @موهیتا     @خوشانس     @chica   &nbs ...

🌻🌻🌿🌻🌻🌿🌻🌻🌿🌻🌻

دیدار تو گر صبح ابد هم بدهد دست 

من سرخوشم از لذت این چشم به راهی 

ای عشق تو را دارم و دارای جهانم 

همواره تویی هر چه تو گویی و تو خواهی.... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
سلام مهربون بانوی من برات یه روز پر از شادی و انرژی مثبت رو ارزو میکنم ی روز پر از خنده و شادی &nb ...

سلام از بنده س نگین جانم 

سپاس از این آرزوی زیباتون 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ای جان  شما توی قلب منید و چیزی که توی قلبمه بی شک برام از خودم ارزشمند تره  سپاس ازتون ...

فداتون بشم 

بتپه قلبتون همیشه 😍🌹⚘

🌻🌻🌿🌻🌻🌿🌻🌻🌿🌻🌻 دیدار تو گر صبح ابد هم بدهد دست  من سرخوشم از لذت این چ ...

🌹🌹🌹🌹🌹

سلام اجی ولش کا فک میکنه عاقله مثلا با کاربری اصغر سگ سیبیلم بیاد ما میشناسیمش     @va ...

😂😂بس که ضایعس  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/