2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
@دختربارونی66     @موهیتا     @خوشانس     @chica   &nbs ...

بله خانوم؟  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منمممممممممممم    

💋

برات ارزو میکنم عشق به موقع بیاد برات

هیچی بهتر از این نیست😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا...منم شب عکس ماچ وموچون رو میزارم🙈

اخی عزیزم 😂😂🌹

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یعنی من انقد تابلوعم  با این کاربری ام من و شناختی 🤕🤕😖

پشمک جان تو اون یکی تاپیکه هم بودی منم بودم خنگ که نیستم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@دخترلاکچری20     @dokhtareporteqali     @flfli     @غز ...

ای جان 

سلام دوست ارزشمندم 

من شما رو نمیشناسم ولی امروز تنها اتفاقی که به قلبم آرامش داد این بود که توسط شما دعوت شدم به این فضا و این هدیه ی زیبا رو از دستاتون گرفتم 

می بوسمتون بانو

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد