2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
علی کیست و چه کرد ؟

علی مرد بزرگواری هست که از راهی غریب آمد 

حرفهایش بر روانم نشست..آشنایی بود غبار گرفته

آمد و مرا عاشق کرد وبه عقد خویش در آورد تا نترشم😂😂😂

تعطیل🚫                                                                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره تونستم ۹ سالگی زاییدم 😂 میزنم میکشمتا 😢😢😢😢 من خععععععععلی سالمم  الکی مثلا 😆😆

اره که سالمی

فقط ی سوال  

تو اون سن من باید شیر خشکی میبودم مگ ن؟  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مشکوک شدییی تگ میکنی نکنه نقشه شیطانی داری مهسا

وا خاک ب سرم 

انقد سابقه ام خرابه من 🙊🙊🙊

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
اخی عزیزم  انشالله عشقتون پایدار باشه خدا دوتا پسراتونو براتون حفظ کنه بانو جان درکنارهم خوشب ...

ممنون معصومه جانم...ایشالا خوشبخت بشی عزیزم😗😗😗

تعطیل🚫                                                                                 
تولدشون مبارک باشه ناز بانو جووووووووون ❤ ان شاالله موفق و سلامت باشن 😍 درکنار شما همیشه شا ...

ممنون دختر زیبایم 😍😍😗😗😗

تعطیل🚫                                                                                 
ممنون معصومه جانم...ایشالا خوشبخت بشی عزیزم😗😗😗

ممنونم بانو😍😍😍🧡🌹

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ممنون دختر زیبایم 😍😍😗😗😗

فداتون بشم   

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
نه دیوونه برداشته خودش تنهایی مبل رو جابجا کرده کمرش گرفته    

ای وای انشالله بهتر میشه😪

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

وووووووووووووووووووووویییییییییییییییییییییییییییی خدایااااااااااااااااا     امروز تول ...

ممنون دختر چشم آهویی خودم😍😍😍😗😗😗😗😗

تعطیل🚫