2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
@khodaya_mer30     سلام عزیزم تسلیت میگم بهت انشالله غم اخرت باشه  دیگه غم نبینی🧡 ...

چی شده برای خدایا مرسی 

تعطیل🚫                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز مهربونم انشاالله خدا عزیزاتو واست نگه داره گلم♥️♥️♥️♥️

مرسی عزیزم همچنین🧡🧡🍂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چی شده؟

نمی دونم والاع...میگه ساعت ۱۰ بیانیه میدم..خدا بخیر کنه🤕🤕

نمیتونم برم استراحت کنم...استرس دارم 

تعطیل🚫                                                                                 
نمی دونم والاع...میگه ساعت ۱۰ بیانیه میدم..خدا بخیر کنه🤕🤕 نمیتونم برم استراحت کنم...استرس دارم&nb ...

اع چ ترسناک

10 بابام میاد بعدا میام میبینم چیه😨✋🏻

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام عزیزم

من الان پست پرتقالی رو دیدم

تسلیت میگم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

منم تسلیت میگم...خدا رحمتش کنه🖤

تعطیل🚫