2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبجی فدات...سید اهل کجاست؟ آبجی مهسا رو خبر کردی الان میاد هد بندت رو دور گردنت می بنده 😉

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نمی خواهم روز دیگری را بدون عشقم آغاز کنم. دلتنگتم!

عاشقی را چه نیاز است به توجیه و دلیل

که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ضربدره اجی نمیبینم

آبجی فدات...ایموجی. تعجب.. سردرد 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
همین  میخوام یه غلغله بندازم تو تایپک😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

عجب..🙄..راستی انشالله ساعت 10 به بعد بیانیه صادر می کنم 😎

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام دوستان شبتون بخیر  سلام عزیزدلم @nazbanoo8300    خوبی خواهری  خدارو هزا ...

سلام جیرانی عزیزدلم  ، مهربون سایت ، مظلوم تایپک ، با ادب ، با کلاس     بازم بگم جانان ممنون که همیشه هستی وبیاد همه ای 🙏🙏🙏❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍

دعا می ڪنم در این شب
                     زیر این سقف بلند
روےدامان زمین
              هر ڪجا خسته و پرغصه شدے
دستی از غیب به دادت برسد
         وچه زیباست ڪـه آن

دستِ خدا باشد وبس💟💟

❤❤😍😍😍❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
شعر چیه از شعر بهتر @اعتصامی     بندازم غلغله رووووووووووووووو💃💃💃💃💃💃

آبجی فدات لطفا تشریف بیارید پی وی 🙏🌹

سخته خب...

بله خیلی دردناکه بنظرم از سخت هم بدتره

ولی باید ساخت نباید ب سادگی بذاری زندگیت جوونیت اینده خراب شه،بخاطر هیچ،نباید درجا زد باید جنگید

من واسه ساختنم کم نمیذارم و نخاهم گذاشت😊😊

من از شبهای بی باران

نگاه خستهء ابری

که چشم بی پناهش را

به هرم بی ترحم،خنجر خورشید

من از فریاد آیینه

صدای نالهء خاموش پروانه

میترسم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

اهااااااا خودتم با غلغله من راه اومدی 

ببینم پس ان شاءالله بله برون تموم شد عزیزم؟؟؟؟

کی شیرینی میدی؟

بچه هاااااااااااااا عروس داااارررررییییم💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂

بیانیه چی ؟؟؟؟ دوباره چی شده ؟؟🙃🙃

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
بله خیلی دردناکه بنظرم از سخت هم بدتره ولی باید ساخت نباید ب سادگی بذاری زندگیت جوونیت اینده خراب ش ...

خوبه که اینجوری میری جلو...

موفق باشی و شاد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

[QUOTE=157633398]عجب..🙄..راستی انشالله ساعت 10 به بعد بیانیه صادر می کنم 😎[/QUOT

بیانیه اعتصامی هم ترس داره😂

وسعت تنهایی من عمق اقیانوس را دارد

حرف ها نا گفته می ماند چو گوشی نیست