2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست
باشه ببینم‌چیکار کنم😭😔

قوی باش عزیزم ان شاالله ک چیزی نیست ولی زیاد ب خودت تکون نده حداقل میتونی تلفنی  از اورژانس کمک بگیری ک چیکار کنی الان

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان فاز غمگین نگیریم ب خودمون،همه اینا تبدیل ب انرژی منفی میشه و برمیگرده ب زندگیمون واقعا تاثیر بدی میذاره رو روانمون

انرژی-مثبت#  

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
@مینا8282     سودای تو از سرم به در می‌نرود نقشت ز برابر نظر می‌نرود افسوس که در پای تو ...

مرسی ابجی عزیزمی 😁😍

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
ببینم بتونم بلند شم از جام زنگ میزنم همسایم بیاد بتونم فقط درو باز کنم براش

نفسی چیشدی؟

از دست تو

بیا از خودت خبر بده ببینم

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دوستان فاز غمگین نگیریم ب خودمون،همه اینا تبدیل ب انرژی منفی میشه و برمیگرده ب زندگیمون واقعا تاثیر ...

هااا این انرژی مثبت رو هر چی تزریق کنی هیچی نمیشه ولی متفی درجا تزریق میشه💉💉💉💉💉

کمرم رویا کمرم  دارم هلاک میشم مبل و‌جابه جا کردنی گرفت الان دو ساعت بیشتره همینجا کنار مبل اف ...

نفس  

اجی بهتر ی؟

نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

هااا این انرژی مثبت رو هر چی تزریق کنی هیچی نمیشه ولی متفی درجا تزریق میشه💉💉💉💉💉

دقیقا اینجوری انرژی منفی اثراتش چندین برابر و مخربتره باید سعی کنیم ی چیزایی رو ندید بگیریم،از کنار ی چیزا بگذریم،توکل کنیم ب خدا خب همه تو زندگیشون سختی و مشکل دارن 

نباید خودمونو ببازیم مخصوصا خانوما تو این زمونه

نفس نفس نداره من یقرا فاتحه مع الصلوااااااات نترس حالش خوبه درست میشه @nafasam1370   ...

خدا نکنههههههههههههههههههههه

اره تو پی وی دارم پیام میدم بهش

خدا نکنههههههههههههههههههههه اره تو پی وی دارم پیام میدم بهش

ای بابا نترس دختر خودمه الان بالا سرشم هیچیش نمیشه سالمو سرحال،😂😂💉💉💉خودم تزریقش کردم

مگه من گفتم پی ویش نیستی؟😐

ای بابا نترس دختر خودمه الان بالا سرشم هیچیش نمیشه سالمو سرحال،😂😂💉💉💉خودم تزریقش کردم مگه من گف ...

تزریق