2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جوون من از نفس بپر چطوری میشه پیتزام😋🤣تازه قرار ۴تا بپزم 

درست شد عکسشو بزار😍

منم پیتزا هام خوب میشه ولی اصلا حوصله آشپزی ندارم 😑

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

در سرم هوای توست 

در سرت هوای فراموشی 

هزاران بار دوستت داشتم 

هزاران بار بخشیدمت 

هزاران بار دل شکستی 

گفتی برو... 

بگذار بمانم 

بگذار عاشق بمانم 

بگذار عاشق بمیرم... 

بارونی 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
منم عصری  اینو پختم برای صبحونه فردا 😀

اوف عجب چیزیههه 

افرییین دلم خواست 😍😍

نوش جان 😋

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
آره بغلاش خیلی قشنگه😂😂😂😂😂😂😂

فدای تو بشم 😘 پیتزا رو تو فر گذاشتنی ده دقیقه بعد یذره با آب پاش آب اسپری کن  یه کاسه فلزی ه ...

اهوم همین کارو میکنم  همیشه تا پنیر حسابی کش بیاد 

کاربر  https://www.goftino.com/c/7CtKi2.   narngk
ای تو روحت 😆 کاملا تابلو بود داشتم پاچه خواری میکردم ک کتک نخورم نه 😌😌😌😂😂😄 ای خدا حتی این ی ...

سلام 

دیونه 

اندازه من شدی دیگه 

امشب مسابقه داریم   

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
کجاش تابلوعه  وایسا ی نگا بندازم ببینم ایرادِ کار کجاست 😄😄 بیا برات لباس رنگی اوردم 👗👗👗 ...

چیز کیه ؟ 

چرا واسه من نیوردی ؟ 

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   
داداشام مجبورم کردن بپزم😐شوهرم دوس دارهه

سلام 

چطوری ؟ 

ترک پات خوب شده ؟

اینا به من نمیخوره.سایز چیکاس ☹☹ @chica   بیا تو بردار. آبیم دوس داری

مهری 

ی رون منم جا نمیشه توش