2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13930 بازدید | 2925 پست
@hadis133     برای با تو بودن نه مهلت میخواهم نه بهانه توهمیشه درقلبم ماندگاری

قلبونت برم دُمو دقیه من   

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نفیسم اومد بذار بچه هارو تگ کنم میام پی وی

قربونت بشمم😘😘😘

باش مرسیی😍

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

@dokhtareporteqali  

روحم را
با تداوم نگاهت
به شبانه هایم
بند می کنم
حریم چشمانت
سکوت مخملین شب را
می شکند
و….عشق….
هزار و یکشب خاطراتت را
آغاز می کند

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

@tamai  

سوگنـد به نامت که تـو آرام منی

در نهانخانه جانم گل بی خار منی

سوگنـد به نامت که تـو آرام منی

زیر رگبـار زمانه تـو فقط یار منی

@adlerعقاب  

با نگاهت غزلی پایه گذاری کردم

با لبت بر غزل آرایه گذاری کردم

غزلم را پس از این عشق نمی سوزاند

به غزل با مژه ات سایه گذاری کردم

@افروهر  

مــی دانـــی

اگـــر هنوز هم

تورا آرزو می کنم

برای ِ بـی آرزو

بودن ِ من نیست

شــایـــــد…

آرزویــی زیبـــاتــر از

تــو ســراغ ندارم

@هانا_92  

با اسمِ کسی
اگر دلی می لرزد

حالیست که بر
همه جهان می ارزد

این حرفِ مرا
فقط کسی می فهمد

که عشق به
نازِ دلبری می ورزد

@flfli  

مرسی از لایکات😍😍😍

🍃❤️🍃❤️🍃

نگاهم خیره بر در مانده بانو

بیا تا من ببینم چشمِ آهو

دلم در تاب و تب ها بی قرارست

زده ست آتش به جانم این هیاهو

خوش است آن لحظه بانو می نشینی

کنارم، پیش من، پهلو به پهلو

تو هم بردار پیشم روسری را

مرا دارم بزن با تابِ گیسو

هزاران مثلِ من دیوانه کردی

چه ها کردی تو با چشمانِ جادو

لبانت، گیسوانت، خوب... اما

عبادتگاهِ من محرابِ ابرو

بیا این جانِ عاشق را تو دریاب

نگاهم خیره بر در مانده بانو!

تعطیل🚫                                                                                 

@مینا8282  

سودای تو از سرم به در می‌نرود
نقشت ز برابر نظر می‌نرود

افسوس که در پای تو ای سرو روان
سر می ‌رود و بی‌تو به سر می‌نرود

@flfli     تو زیباترین اتفاق زندگیمی تو دلیله خنده هامی تو روز و شب و هفته وسالهامی ...

سلام ته تغاری جون خوبی عزیز دل 🤩اول باید سلام مامانت بکنی بعد بقیه 🤨

- چه زیباست پاییزی که
با عطرِ موهای تو برگ به برگ ورق می‌خورد،
تا خورشید از رنگِ موهای تو نور بگیرد،
تا که رنگ عشق به خود بگیرد،
خیالِ جانِ ما...❤❤❤😍😍😍😍

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
@nafasam1370         دلتنگ شده ام نمیدانم ! شاید برای تو یا شاید برای د ...

منم دلم زار زدن میخاد😭

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......