2821
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13992 بازدید | 2925 پست
خداروشکر ک خوبی♥ من نه خیلی بدم خیییلی دلم مرگ میخواد به ته خط رسیدم 😓 سردرد کلافم کرده دیگه بدت ...

چی شده عزیزم؟

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

این متن😐 آدم‌ها را "مهمان کنید" 🌿 مهمان یک "دل خوش" 🌼 یک احوالــپرسی "ساده و بی‌قضاوت" یک فنجان ...

بزار برم یه بستنی بخورم شاید مغزم کار کرد🤕

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره😶😶😶😅 و از مشق نوشتن فراری🤕😅😅😅 ولی الان دلم واسه مشق نوشتن تنگ شده😢

خخخ حالا من و داداشم برعکس بودیم   

من عاشق نوشتن بودم ولی داداشم همیشه فراری بود و شیطون تر بود 

اخی عزیزم حق داری ، منم دلم واسه اون روزها تنگ شده   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بزار برم یه بستنی بخورم شاید مغزم کار کرد🤕

من دلم چایی میخواد🤕🤕🤕

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

خخخ حالا من و داداشم برعکس بودیم     من عاشق نوشتن بودم ولی داداشم همیشه فراری بود و شیط ...

من مثل پسرا بودم😶😅

چی شده عزیزم؟

دورت بگردم

مهم نیست

افتادم رو دور بدبختی و بد بیاری، حالم روز به روز داره بدتر میشه 

هرروز انواع و اقسام قرصا رو میخورم و امپول میزنم 

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

در این دنیا، آدم‌هایی که بیشتر بدانند ، آرام‌تر و ساکت‌ترند ... اینو تو کتاب ملت عشق خوندم خیلی ...

میگم نفس یکی تو سایت هست بهش مشکوکم

تعطیل🚫                                                                                 
دورت بگردم مهم نیست افتادم رو دور بدبختی و بد بیاری، حالم روز به روز داره بدتر میشه  هرروز ا ...

عزیزم....

درست میشه....توکلت به خدا باشه..‌قوی باش

در این دنیا، آسانا خوجگل ترین و عشق ترین و باحال ترین دختره😌 اینو تو کتاب ملت آسانا خوندم خیلی ...

خیلی باحالی عزیزم     

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خیلی باحالی عزیزم      

عزیزم😄😍

ممنون لطف داری😄❤

عزیزم.... درست میشه....توکلت به خدا باشه..‌قوی باش

چشم

امیدم به همونه وگرنه تا الان از پا درومده بودم 

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

2825
2823
2791
2779
2792