2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
حتما بزار...دستت درد نکنه😢

نبینم چشات اشکی باشه😘

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبم فدات بشم...دلم برا اون یکی فاطمه پر کشید  یه لحطه😍

خوب باشی همیشه قربونت برم😍😍😍😘😘😘

حسودیم شد🔫😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

@nazbanoo8300   😍😍😍 هیچکس مثل خواهر نمی‌تونه برای آدم همدم باشه، اصلا حضور خواهر تو زندگی ...

💭
بی بی همیشه می‌‌گفت:
اونایی که روحشون به هم متعلق باشه
هر چقدرم دنیا بازیشون بده و از هم دور بشن
بازم به هم برمیگردن و تهش به همدیگه ختم میشن!
میگم ابجی ، تو بگو بهم راسته نه؟!

تعطیل🚫                                                                                 
@nazbanoo8300     ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ بعضی‌ها عجیب هستند ...! با یک اتفاق می‌آیند و می‌نشینند تهِ‌ ...

روزهای اول پاییز یه عادتی هم که داره اینه آدمهای غمگین رو مهربون و اشکی‌تر می‌کنه از بقیه سال. یعنی شما با گردن افراشته داری برای خودت راه می‌ری تو شهر، بی رویا و بی کابوس، یخِ یخ. یهو یه برگی می‌مونه زیر پای چپت و با یه ناله محزونی عمرشو میده به پوکی، به بیهودگی. ابر میاد تو گلوی آدم که آخه شاخه جان، درخت جان، خوب شد حالا؟ این برگ رو از خودت روندی، نخواستیش گفتی برو خسته‌ام میخوام بخوابم تا باهار و برگ نو و حال نو. خوبه حالا اینطوری تموم شد؟ خم میشی به برگ نگاه می‌کنی، یه‌جوری مرده که انگار هیچ وقت زنده نبوده. عین آتیش علاقه، که یهو خاموش میشه تو دل دلبر بدعهد بدخلق بی مدارا.
چی می‌گفتم؟ آهان. برگ نباشید تو زندگی‌تون، شاخه هم نباشید. پرنده باشین، پر بکشین از رنجی به لذتی، و بالعکس. که دنیا دایره بسته خوشی و ناخوشیه. هرکی هم نخواستت بدون یا حق داشته یا مجبور بوده یا نادون بوده، که در هر سه صورت به وداعی و یادی کفایت می‌کنه ایام. خبر خوب اینه که اینجا هیچی همیشگی نیست.
روزای اول پاییزه. همیشه. حواست به زیر پات باشه، یهو دیدی با غرورت و رویات و امیدت و باهارت موندی زیر پای اشتباهای خودت.
پرنده باش. یادت نره. 

تعطیل🚫                                                                                 
💭 بی بی همیشه می‌‌گفت: اونایی که روحشون به هم متعلق باشه هر چقدرم دنیا بازیشون بده و از هم دور بشن ...

اره خواهری😍😍😍

خواهر خوب و مهربانم
دوست داشتنت بوی باران می دهد
همان قدر بی مقدمه ، همان قدر بی دغدغه
فقط یادت باشد مثل باران مرا بی واسطه دوست داشته باشی . . .

اره خواهری😍😍😍 خواهر خوب و مهربانم دوست داشتنت بوی باران می دهد همان قدر بی مقدمه ، همان ...

خیال می کردم تو را باید ...
در همسایگی اردی بــهشت
حوالی برگ های نارنج
در میان شـــکوفه های
پرتقال جستجو کنم.
تو را امروز اما ...
اتفاقی در پیاده‌روهای پـــاییز دیدم!
داشتی برای خودت قدم می‌زدی
.
اینجا چه میکنی بـــهار ...؟!

تعطیل🚫                                                                                 
خیال می کردم تو را باید ... در همسایگی اردی بــهشت حوالی برگ های نارنج در میان شـــکوفه های پرتقال ج ...

مولانا ميگويد: 🍂💐
عزیزانم را  
"نه در قلبم"
دوست دارم
"نه در ذهنم"
ممکن است
قلبم از "حرکت بیفتد"
و ذهنم دچار
"فراموشی شود"...

آنها را با "روحم"
"دوست میدارم"
چون نه "فراموش میکند"
و نه از "حركت مي ايستد"...

مولانا ميگويد: 🍂💐 عزیزانم را   "نه در قلبم" دوست دارم "نه در ذهنم" ممکن است قلبم از "حرکت بیف ...

ممنون خواهری واسع تاپیکات...ممنون

خوشحالم که دارمت

تعطیل🚫                                                                                 

بهترین جواب بدگویی:سکوت
بهترین جواب خشم :صبر
بهترین جواب درد:تحمل
بهترین جواب تنهایی:تلاش
بهترین جواب سختی:توکل
بهترین جواب خوبی:تشکر
بهترین جواب زندگی:قناعت
بهترین جواب شکست:امیدواری
‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
یادمان باشد با شکستن پای دیگران
ما بهتر راه نخواهیم رفت
یادمان باشد با شکستن دل دیگران
ما خوشبخت تر نمی شویم
کاش بدانیم اگر دلیل اشک کسی شویم
دیگر با او طرف نیستیم با خدای او طرفیم
کاش انسان ها انسان بمانند.....  ‌‌   

ممنون خواهری واسع تاپیکات...ممنون خوشحالم که دارمت

قربونت برم کمترین کاریه که میتونم برات بکنم😘😘😘

تو یکی از بزرگترین معجزه های زندگی منی....تو برام یه هدیه قشنگ از طرف خدایی😍😍😍❤❤❤❤

زندگی کوچه سبزیست
میان دل و دشت
که در آن عشق مهم است و گذشت
زندگی مزرعه خوبی هاست
زندگی راه رسیدن به خداست...🌹  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌

قربونت برم کمترین کاریه که میتونم برات بکنم😘😘😘 تو یکی از بزرگترین معجزه های زندگی منی....تو برام ...

ایشالا خوشبخت بشی...اینم دعای خواهر بزرگه...در حق تو❤

تعطیل🚫                                                                                 
ایشالا خوشبخت بشی...اینم دعای خواهر بزرگه...در حق تو❤

ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍

سلامت باشی انشاءالله😘😘😘❤❤❤

تو که نمی دانی؟
حضورت در قلبم
بهشتی ساخته، ابدی
از وقتی دلبسته اَت شده ام
صبح ها،
 روزهاو شبهایم
 بوی عشق می دهد😍😍😍

من تازگیا ارشد قبول شدم😊😊 بعد ۴سال واقعا دلم میخواد برم سرکلاس بشینم حال و هوای دانشگا ی چیز دیگه ...

به سلامتی عزیزم ، چه رشته ای ؟

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت