2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
👤 : عشق چيه؟ 🗣: چیزیه که تسلیمت میکنه،یعنی تو یه دردسر بزرگ افتادی! سریال افسانه ی دریای آبی &nbs ...

من دلم میخواد عاشق شم🤔🤔😃

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خونه داری یاد میگیرین کدبانوئی میشین برا خودتون  خوبه که 😁🤩

دیگه خیلی کدبانو شدم

ی مدتم تنهایی زندگی کردم بانوی کاملم الان😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه داری یاد میگیرین کدبانوئی میشین برا خودتون  خوبه که 😁🤩

شاید دوباره درخواست نیرو بدن برم،مامانم نمیذاره که🤨🤨

تجربه هر چی کسب کنین کمه گوش بده به حرف 🤨😀

باشه هر چی بزرگترا بگن😐

همگان به جست‌ و جوی خانه می‌گردند

من کوچه‌ خلوتی را می‌خواهم

بی‌ انتها برای رفتن

بی‌ واژه برای سرودن

و آسمانی برای پرواز کردن

عاشقانه اوج گرفتن

رها شدن

نریم هم وقت رو تلف کردیم

اگه قبول شدی برو من امسال مریض شدم نتونستم برم سر جلسه...میخواستم آزاد برم که حال و هوام عوض شه و همزمان بخونم واسه سال بعد که پشیمون شدم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

«اگر تو موسیقی بودی،

بی وقفه به تو گوش می‌سپردم

و آنگاه روحِ خموده ام،

پر جلا می‌شد...»

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من دلم میخواد عاشق شم🤔🤔😃

یادت باشه عاشق یه آدم شو....و مواظب باش یه کفتارو شیر نبینی...مثل من🙄😏

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

اگه قبول شدی برو من امسال مریض شدم نتونستم برم سر جلسه...میخواستم آزاد برم که حال و هوام عوض شه و هم ...

نه بابا حیف بری ازاد تو این کرونا اونم

ان شاالله سال بعد یا ی حال خوب

یادت باشه عاشق یه آدم شو....و مواظب باش یه کفتارو شیر نبینی...مثل من🙄😏

باشه سعی میکنم😁😁😃

نه بابا حیف بری ازاد تو این کرونا اونم ان شاالله سال بعد یا ی حال خوب

فقط برای بالا رفتن اعتماد به نفسم میخواستم برم به جاش میخوام کلاس زبان ثبت نام کنم و بخونم واسه سال بعد

باشه سعی میکنم😁😁😃

برات آرزوی موفقیت میکنم😁✌

@ماهور۶۸   @ماه_تنها   @سویل۳   @آناعشق   @ماه،بیتکرار   & ...

اشک و مناجات ودعا را دوست دارم

این حالت خوب بکاء را دوست دارم

من دین خود را از رسول الله دارم

زهرا ،علی ومجتبی را دوست دارم

مشهد ،حرم پایین پا صحن گهر شاد

این گنبد وگلدسته ها را دوست دارم

از تو چه پنهان باز دلتنگ حسینم

خیلی هوای کربلا را دوست دارم

آرام کنج دنج روضه می نشینم

هیئت ،محرم،روضه ها را دوست دارم

بالا نیاوردم سرم را تا ببینی

این گریه های بی صدا را دوست دارم

گریان دست بسته زینب بیا .....آه

من گریه کردن با شما را دوست دارم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام خواهری عصر به خیر 🤗ان شاالله لحظاتت به خیر وخوشی وشادی ❤🌹💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

به خاطر مردم است که می‌گویم

گوش هایت را کمی نزدیک دهانم بیار

دنیا

دارد از شعرهای عاشقانه تهی می‌شود

و مردم نمی‌دانند

چگونه می‌شود بی هیچ واژه ای

کسی را که این همه دور است

این همه دوست داشت

@nazbanoo8300  

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
بعضی‌ها عجیب هستند ...!

با یک اتفاق می‌آیند و می‌نشینند تهِ‌تهِ دلت‌، و با هزار بهانه و تلخی و اخم و تخم و دلیل دیگر از دلت نمی‌روند ...!

خوب می‌خندند ؛ خوب گوش می‌کنند ؛ اصلا انگار آمده‌اند که مایه دلگرمی‌ات باشند ...
حتی اگر نباشند‌ ؛ رد پایشان روی دلت می‌ماند تا تمام عمر ، عشق می‌ورزند، حتی متلک‌هایشان به جانت می‌نشیند !

بعضی‌ها عجیب خوبند ...❤❤❤❤
یادشان که می‌افتی روحت جانی دوباره می‌گیرد، یادشان که می‌افتی بی‌اراده لبخند به لبانت می‌نشیند‌ ...

بعضی‌ها را کم می‌بینی و حتی اگر نبینی باز با تو هستند، بعضی‌ها عجیب می‌آیند و عجیب‌تر آنکه دیگر نمی‌روند ، حتی وقتی که از کنارت رفته‌اند !

می‌مانند ؛ لبخندشان ... تصویرشان ... صدایشان ... حرف‌هایشان ... همه را پیشت امانت می‌گذارند و تو می‌مانی و یاد و آرزوی دیدار دوباره آن‌ها ...

[ ] بعضی‌ها عجیب خوبند🌷🌷🌷🌾🌱🌿⚘

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤