2777
2789
عنوان

«شعر١١»

| مشاهده متن کامل بحث + 13929 بازدید | 2925 پست
آره کاملا درسته ، همون تو خونه درس بخونن بهتره   فقط بدیش اینه که بچه ها از پایه ضعیف شدن ...

الان همه همینطورن

خواهرم دانشجو معدلش ۳نمره افت کرده😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی از بانو ملکه خبر داره؟؟؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
الان همه همینطورن خواهرم دانشجو معدلش ۳نمره افت کرده😂😂

واقعا حیف دیگه 

خدا خودش معجزه کنه کرونا ریشه کن بشه ان شاالله 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
آره کاملا درسته ، همون تو خونه درس بخونن بهتره   فقط بدیش اینه که بچه ها از پایه ضعیف شدن ...

برادر من باهوشه و هرچی میگی زود یاد میگره به خاطر همین معلما عاشقش میشن😁ولی مشکل اینجاست که خیلی بازیگوشه و نمیشینه پای درس😑

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

واقعا حیف دیگه  خدا خودش معجزه کنه کرونا ریشه کن بشه ان شاالله

منم دلم میخواد برم دانشگا 

خونه بشینیم چی بشه اخه

ای دل به خدا قسم، ضرر دارد عشق صد درد و هزار دردسر دارد عشق هشدار مرا از این رباعی بشنو از ح ...

👤 : عشق چيه؟
🗣: چیزیه که تسلیمت میکنه،یعنی تو یه دردسر بزرگ افتادی!

سریال افسانه ی دریای آبی

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

برادر من باهوشه و هرچی میگی زود یاد میگره به خاطر همین معلما عاشقش میشن😁ولی مشکل اینجاست که خیلی با ...

دقیقا همینطوره ، پسر منم وقتی بشینه دقت کنه زود یاد میگیره ولی همون بازیگوشی نمی‌ذاره بشینه و به سختی هی باید هولش بدیم بشینه حتی شده با دعوا   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم ممنونم😍😍 خودت خوبی

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
روی بعضی چیزها و آدمها را با عطر
برگهای نارنج خطی بکش , سبز سبز
تا یادت بمانند.....
و یادگار همیشگی ذهنت باشند.
آدمهایی که شاید همه ی فرقشان و
خاص بودنشان در نگاه و کلامشان باشد.
آدمهایی که ساده فقط دوستشان داری
این آدمها را باید قاب گرفت
و از مژه ها آویخت
تا جلوی چشم باشند،
تا وجب به وجب نگاهت را
شکرگزار بودنشان کنی،تا بمانند

تقدیم به تمام آدم های سبز اطرافم
آنها که بی توجه به زمستان ،
بهارانه های بی دریغ بودنشان ،
بهانه های دلپذیر ورق خوردن
فصل های زندگی من است .🌷🍂⚘🌾🥀❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
منم دلم میخواد برم دانشگا  خونه بشینیم چی بشه اخه

آره واقعا ، الان میتونین همون مجازی درس های دانشگاه رو بخونین حداقل ولی خب میفهمم واقعا جای حضوری رو نمیگیره.

خدا رو شکر موقعی که من دانشگاه درس می‌خوندم هنوز کرونا نیومده بود ولی خب دیگه چه میشه کرد مجبوریم بسازیم دیگه با هر شرایطی 

منم دلم میخواد برم دانشگا  خونه بشینیم چی بشه اخه

من میخواستم امسال برم ولی وقتی فهمیدم کلاساش مجازیه پشیمون شدم😕

دقیقا همینطوره ، پسر منم وقتی بشینه دقت کنه زود یاد میگیره ولی همون بازیگوشی نمی‌ذاره بشینه و به سخت ...

پس همه بچه ها بخصوص پسرا اینطورین😂😂😂

برادر بزرگ من اینطوری نبود به جاش من بودم😶😶😶

آره واقعا ، الان میتونین همون مجازی درس های دانشگاه رو بخونین حداقل ولی خب میفهمم واقعا جای حضوری رو ...

من تازگیا ارشد قبول شدم😊😊

بعد ۴سال واقعا دلم میخواد برم سرکلاس بشینم حال و هوای دانشگا ی چیز دیگه س

من میخواستم امسال برم ولی وقتی فهمیدم کلاساش مجازیه پشیمون شدم😕

نریم هم وقت رو تلف کردیم

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ روی بعضی چیزها و آدمها را با عطر برگهای نارنج خطی بکش , سبز سبز تا یادت بمانند..... و یادگ ...

🌹🌹🌹😊

چ لزومی داره شمارو میکشونن مدرسه

این رفت و امد ها هم خطرناکه