2789

خب دیگه دردش فقط موقعی که تکون میخوری یا میخوای پهلو به پهلو شی بلند شی راه بری...وگرنه خوابیده مشکلی نداره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بسلامتی... اولش سخته ولی یخورده راه بری بهتر میشه، باید راه بری ک زود خوب شی، کدوم بیمارستان زایمان کردی؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
نمیتونم خودمو صاف کنم که راه برم

یعنی بخیه هات درد میگیره؟ خب همه همینن منم سزارین کردم وقتی دراز میکشیدم اصلا درد نداشتم وقتی می خواستم راه برم به شدت بخیه هام سوزش داشت و تو بیمارستان بهم گفتن حتما باید صاف راه بری وگرنه گوشت اضافه میاری منم به سختی سعی میکردن صاف راه برم 

,وای خیلی سخت نیست صاف راه بری؟چقد طول میکشه عادت کنم

چرا خیلی سخته از سوزش شدید بخیه هام به غلط کردن افتاده بودم میگفتم کاش طبیعی زایمان میکردم عوضش شکمم اصلا شل و افتاده نشد. من فقط سه روز درد داشتم حتما سعی کن زیاد راه بری و دوش آب گرم بگیر