2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا به شما فکر نمی کنه 😔  

دلم لرزید😭😭😭😭

محمد چه کسی رو دوست داره؟ چه زمانی ازدواج میکنه؟

خودم چه زمانی ازدواج میکنم؟ شوهرم آدم خوبیه؟چطوری باهاش آشنا میشم؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
😭😭😭😭 محمد چه کسی رو دوست داره؟ چه زمانی ازدواج میکنه؟ خودم چه زمانی ازدواج میکنم؟ شوهرم آدم ...

محمد شغلش چیه؟ چند تا بچه ان؟

اگه دوست نداشتی جواب نده

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

محمد شغلش چیه؟ چند تا بچه ان؟ اگه دوست نداشتی جواب نده

شما حس ششم دارید؟ 

تو خصوصی بهتون میگم...درخواست دادم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
شما حس ششم دارید؟  تو خصوصی بهتون میگم...درخواست دادم

نه ندارم 

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

خانما مغزم دیگه خسته هست فردا جواب خصوصی ها و کامنت هاتون رو میدم  شب تون بخیر

دوشیزه جون

دوتا وام اقدام کردیم.بنظرت کی میدن ؟هفته آینده میدن؟

حس اطرافیان بمن بگو.جاری و مادر شوهر؟

جاریم ب چی حسودی میکنه؟

رابطه جاری و شوهرش چجوریه؟زندگیشونو چطور میبینی؟

خانما مغزم دیگه خسته هست فردا جواب خصوصی ها و کامنت هاتون رو میدم  شب تون بخیر

دوشیزه جان لطفاً بگو منو همسرم کی صاحب خونه از خودمون میشیم ؟ و اینکه حس واقعی همسرم نسبت به من چیه؟ یعنی بین و منو خانوادش کدوم مهمترین.ممنون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز