2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 85 پست

خوشم اومد😍

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا همچنین نسبتهای به اینا میدی، بقول خودت کامل نیستی ولی تاریخ و مطالعه کن، تا لقب امام، به خمینی ...

@نی_نی_یار_5     توهین به شخصیتهای بزرگ کشورم(امضام) رسیدگی کنید

@نی_نی_یار_5 کامنتشو پاک کرد  این کاربر @شقایق1993   

ایناروداریم یه چیز آسون و تک

آیسان هلنا رونیا اینا جدیدن کجا داریم؟

از اینا اسون تر؟😂😂😂

پس دبگه بزار پِخ اگه انقد اسون میخوای😂😂😂😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
آیسان هلنا رونیا اینا جدیدن کجا داریم؟ از اینا اسون تر؟😂😂😂 پس دبگه بزار پِخ اگه انقد اسون میخوا ...

آیلار هم اسم قشنگیه لیدا هم خیلی باکلاااااااااااسه 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

آیسان هلنا رونیا اینا جدیدن کجا داریم؟ از اینا اسون تر؟😂😂😂 پس دبگه بزار پِخ اگه انقد اسون میخوا ...

بچه های جدید دارن خوب تو فامیل.

خوش اومدی نازمامان.😊
آیلار هم اسم قشنگیه لیدا هم خیلی باکلاااااااااااسه 

نه ایلار من دوس ندارم 

لیدا هم بد نیس خیلی قدیمیه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
بچه های جدید دارن خوب تو فامیل.

نمیدونم من نظرمو گفتم اینا خیلی خاصن من هانا رو اصلا نمیپسندم تو کلاس ما از هر ۳ نفر یکیشون اسمش هانا س

نه ایلار من دوس ندارم  لیدا هم بد نیس خیلی قدیمیه

اسم که دیگه قدیم و جدید نداره هر اسمی که به دلت بشینه میزاری دیگه 

البته قبول دارم اسم های جدید و عجیب و غریب باعث میشه بعضی از اسم ها به چشم نیاد و از دور حارج بشن 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم