2777
2789
عنوان

زندگی در تهران

305 بازدید | 42 پست

من میخوام از شیراز بیام تهران ...زندگی تو شیراز خوبه ها ولی موقعیت شغلی بسیار کم و درآمد ها خیلی پایینه

اگه کسی شاغل در بیمارستانهای تهران هست لطفا بهم بگه کدوم بیمارستانای تهران خوبن؟

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

تهرانيا خودشون كار ندارن تو ميخواي بياي اينجا دنبال كار؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پارس، عرفان، محب کوثر و... 

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه ها اینجا واقعا بالاست، بیشتر فکر کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تهرانيا خودشون كار ندارن تو ميخواي بياي اينجا دنبال كار؟

یکیش  خود من که از شیراز اومدم تهران و در جای تهرانیا رو تو دانشگاه و محل کار اشغال کردم 😏

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
یکیش  خود من که از شیراز اومدم تهران و در جای تهرانیا رو تو دانشگاه و محل کار اشغال کردم 😏

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم بخیل نباش نمیام جای تو رو تنگ بکنم که....

عزيزم منظورم اينه بيشتر فك كن به همين راحتي نيست و گرنه شغل خانوادگي ما  جوريه كه خودمون هم داريم اشتغال زايي ميكنيم

پشیمون میشید ما که مجبوری موندیم شهرستان هم کسی نداریم فرار کنیم

از چ لحاظ؟؟ حتی اگه خودم و شوهرم بریم؟ سرکار؟

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است