2777
2789

منم میخوام بدونم .مخصوصا مال بیمارستان صارم رو 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسایی که ای وی اف کردن کاش میومدن راهنمایی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

فک میکنم الان 10 تا 15 تومن میشه. بستگی به داروهات و روش های درمان . 11تا12رو باید درنظر بگیری. البته مراکز دولتی بری کمتر میشه فک کنم 4_5 تومن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
فک میکنم الان 10 تا 15 تومن میشه. بستگی به داروهات و روش های درمان . 11تا12رو باید درنظر بگیری. البت ...

دولتی فرقش با خصوصی تو چیشه!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

من سه سال پیش دوبار انجام دادم و منفی بود

خصوصی هم رفتم 

هزینه عملش که کم ولی مراحل قبل و داروها خیلی بالا بود الان فکر کنم بالای10تومن بشع

جدای از هزینه ها چند متخصص برید بعد اقدام کنید چون راه پر فراز ونشیبیه

خداجونم حافظ خونوادم باش

خصوصی ۱۲ تومن دولتی یک تومن یه پیشنهاد قبل ای وی اف آز ژنتیک برین ابجیم دوبار ای وی اف کرد هر دو ...

نه اینا قبلا بچه دار شدن متاسفانه ۲۲سالش که بود فوت کرد الان دوباره قصد بچه دار شدن دارن 

والا برادر شوهرم به شوهرم گفت ۳بار اومدیم ای وی اف کردیم ۶۰م هزینه کردیم هیشکی بجز شوهرم نمیدونه اونم برامن گفت.خیلی راز نگهداره😂

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
دولتی فرقش با خصوصی تو چیشه!؟

دولتی هزینشو یکم دولت میده.برا همون ارزون تره. ولی اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری خصوصی بهتره. بهرحال چون پول ازت میگیرن رسیدگی شون بیشتره بنظرم. بازم خواستی بری درباره اون مرکز ناباروری خوب تحقیق کن. بهرحال آدم کلی هزینه قراره بکنه

نه اینا قبلا بچه دار شدن متاسفانه ۲۲سالش که بود فوت کرد الان دوباره قصد بچه دار شدن دارن 

وای چه غم انگیز یعنی بچه 22 سالشون فوت کرد؟ همون یک بچه رو داشتن؟ خداصبر بده بهشون

وای چه غم انگیز یعنی بچه 22 سالشون فوت کرد؟ همون یک بچه رو داشتن؟ خداصبر بده بهشون

اره همون یدونه ارو داشتن😭

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز