2777
2789
عنوان

هفته ۳۷...زایمان

202 بازدید | 15 پست

خانما من تو هفته ۳۷ هستم دکتر بهم گفت تا اخر هفته دیگه که میشم ۳۸ کامل بهترین وقته که زایمان کنی ولی نمیدونم چکار کنم اصن!بعد بچه تو هفته ۳۷ یا ۳۸ به دنیا بیاد مشکلی نیست دیگه که مثلا زیاد گریه کنه و اینا؟

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

بحث گریه و اینا نیست اما اگر از زایمان زودرس نمیترسی بذار 40 هفته کامل بشه. ماه آخر روزش حسابه. من دوتا بچه هام 38 هفته دنیا اومدن اما سخت بود چون هنوز قدرت شیرخوردن نداشتن یکیشون وزن نگرفته بود و زردی داشتن تا 40 روز و... من مشهدم و فکر کنم اغلب دکتر تیمورزاده رو بشناسن که اغلبم سز میکنه اما اجازه میده تا جایی که امکانش هست 40 هفته کامل بشه و اصلا زودتر سز نمیکنه اما بقیه سریع سزارین میکنن هفته 38

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

36هفته به بعد مشکلی نداره عزیزم

😅مرسی

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
بحث گریه و اینا نیست اما اگر از زایمان زودرس نمیترسی بذار 40 هفته کامل بشه. ماه آخر روزش حسابه. من د ...

گفت بچه کامله برا خودت راحت تره الان به دنیا بیاد تا ۴۰!جثم ریزه☹️من طبیعی ام شما سزارین بودین؟

نه مشکلی نداره. طبیعی زایمان می‌کنی؟

اهوم...ولی نمیدونم مثلا روزی چقدر راه برم که کمک کنه به زود اومدنش

٣٧هقته و پنج روز زايمان كردم منم خيلي ميترسيدم ولي خداروشكر مشكلي نبود

چقدر تو روز پیاده روی میکردی:(((من استرس دارم

چقدر تو روز پیاده روی میکردی:(((من استرس دارم

سزارين بودم عزيزم

طبيعيو ك نميشه پيش بيني كرد شايد هفته ٤٠م تموم بشه ولي وقتش نباشع

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
گفت بچه کامله برا خودت راحت تره الان به دنیا بیاد تا ۴۰!جثم ریزه☹️من طبیعی ام شما سزارین بودین؟

من اولی طبیعی بود. دکترم میخواست بره سفر هفته 38 گفت کامله و وزنشم خوبه بیا و قبلش بهم روغن کرچک داد و خلاصه با آمپول فشار اما کلی خیه خوردم چون بچه هیچ تلاشی برای بیرون اومدن نداشت به نظر من طبیعی باید روال خودشو طی کنه. منم جثم ریزه اما به چثه نیست عزیزم. وقتی هم دنیا اومد نمیدونم چرا پرستارا گفتن هنوز انگاری وقتش نبوده حتی نشونش ندادم و هیچ لذتی از طبیعی بودن نبردم چون بچمو ندیدم و بردنش البته اون بچه الان 10 سالشه اما از یاد مادر نمیره.

من اولی طبیعی بود. دکترم میخواست بره سفر هفته 38 گفت کامله و وزنشم خوبه بیا و قبلش بهم روغن کرچک داد ...

☹️🥺به منم گفتن بعد این دو هفته اگه دردات شروع نشه هر روز روغن کرچک بخور😐😂

خب طبیعی که خودش باید بیاد  یا میری امپول فشار میزنی?

گفت تا دوهفته دیگه اگه اومد که هیچی اگه نه هر روز روغن کرچک بخور که باعث زایمان میشه