2777
2789

بااااا سلام صبحه زیبایه پر از طراوته پاییزتون بخیرو این حرفا

من و سایر به کتف گیرندگان تصمیم گرفتیم که به مدت یک هفته خودمون رو از هرچی انرژی منفی و فکر منفی هست دور کنیم 

هدفه اصلی دور شدن از افکاره منفیه ولی من میخوام تو این یه هفته علاوه بر نداشتنه فکر منفی این گلارم بخورم⬇

۱-دور شدن از فضایه استرس زا 

۲-لذت بردن از هر شرایطی و ذوق مرگ شدن از هرچیزی😂

یکشنبه هفته بعد من یه تاپیک جدید میزنم و اعضایه انجمنه به کتف گیرانو تگ میکنم تا نتیجه اهمیت به سلامته روانی رو بگن 

متاسفانه کمتر کسی به فکر سلامت روانیشه و ما نمیدونیم  احساساته منفی مثله استرس یا افکارمنفی چه تاثیر مخربی بر رویه سلامت جسمی و زندگیه ما میزاره 

پس تا یه هفته به روحمون صفا میدیم😄

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

۱۰ روز، روزه فکری بگیرید.

- قانون اول: در ۱۰ روز آینده، هیچگونه فکر منفی که باعث تضعیف روحیه‌تان می‌شود به ذهن خود راه ندهید.

- قانون دوم:هرگاه متوجه شدید یک فکر منفی به سراغ شما آمده بلافاصله امواج منفی را از خود دور کنید. بدین ترتیب که در ذهن خود و یا با صدای بلند به افکار منفی پیام ایست بدهید

- قانون سوم: در ده روز آینده فقط به راه حل مسایل فکر کنید، نه به مسایل. 

- قانون چهارم: چنانچه در این ده روز دچار خطا شده و خود را غرق در افکار منفی یافتید، ناراحت نشوید و خود را سرزنش نکنید. اگر بلافاصله فکرتان را تغییر دهید این خطا قابل برگشت است اما اگر این خطا به مدت قابل ملاحظه‌ای ادامه یافت ،تا صبح روز بعد صبر کنید و دوباره از روز بعدبه مدت ده روز دیگر،روزه فکری بگیرید.

🌟 گرفتن این روزه کار آسانی نیست، ولی  نیروی شگفت‌ انگیزی در این تمرین به ظاهر کوچک نهفته .❤️

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیا عضو‌ این بکتف گیرندگانن😀

منم عضو😄

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

@opeeta  

@دختر_نی_نی_یار  

@من_یه_گوگول_مگولم  

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
نمیشه!!! ما خودمونم نخواییم فکرهای منفی دور نمیشن🤣🤣🤣

خب ما تصمیم گرفتیم که بخوایم 

ما از خطراتش اگاهیم پس از هرچیزی که به ارامشمون صدمه میزنه دوری میجوییم😐

کیا عضو‌ این بکتف گیرندگانن😀 منم عضو😄

گروه نیست جونم😄

دوره هم تصمیم گرفتیم بگیریم به کتفمون و به زندگیه پر از ارامش سلام کنیم😂

خب ما تصمیم گرفتیم که بخوایم  ما از خطراتش اگاهیم پس از هرچیزی که به ارامشمون صدمه میزنه دوری ...

خب خوبه یه تصمیمی واسه این سردرد منم بگیر😭😂

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
خب خوبه یه تصمیمی واسه این سردرد منم بگیر😭😂

بروفن بدم؟ایبو بروفن😂

اووومدم😍 خببب بریم که داشته باشیم    

جوووون

به مامانت سلام برسون😂

از صب که فکره منفی نداشتس به کتف گیرنده؟😄

نه نمیخوام😣 صبح که از خواب بیدار میشم درد میگیره🤕 دکتر هم رفتم فایده نداره

بخاطره افکاره منفیه😂به کتفتون بگیرین درست میشه😂