2777
2789
عنوان

خارش مقعد

5671 بازدید | 11 پست

من قبلا دچار شقاق شدم خوب شدم البته در حال حاضر دچار سندروم روده تحریک پذیری یبوست غالب هستم سوال اولم اینکه کسی میدونه پیسیلیوم و لاکتولوز تنبلی روده میارن یا نه؟

و کسی تجربه قرص مبورین داشته تو این بیماری از نوع یبوست؟

و سوال مهم مدتیه دچار خارش شدید مقعد هستم و سوزش بعد دفع به جراح مراجعه کردم گفت نه شقاق هست نه بواسیر فقط مقعد بخاطر شست و شو زیاد خیلی خشک شده بهم زینک اکساید داد خوب نشدم گاهی موقع خواب خیلی اذیتم میکنه

آزمایش مدفوع هم دادم انگل ندارم

کسیی راهی بلده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم   شما قارچ داری ،پماد زد قارچ باید بهت میداد بعد زینک هم برای این داده جاهایی خاروندی پوسش آسیب دیده زینک رو میزنی ترمیم میشه ولی برای درمان قارچ نیست پس پماد ضد قارچ از داروخانه بگیر حتما روزی سه بار بزن ببین ۳ روزه خودت متوجه میشی که بهتر شدی ولی ادامه بده تا کامل خوب بشی ،اگر اینجور پیش بری درمان نکنی متاسفانه شرمگاهیت هم دچار قارچ میشه 

من خودم اینجور بودم‌پماد استفادا کردم 

من پیش دکتر اعظم رحیمی سرطان مقعدی بهبود پیدا کرد ایشون به شدت در طول دوره درمان با احترام و بدون دادن ذره ای اضطراب با من رفتار کردن و من اصلا احساس اذیت شدن پیدا نکردم.

عزیزم شما قارچ داری ،پماد زد قارچ باید بهت میداد بعد زینک هم برای این داده جاهایی خاروندی پوسش آسی ...

سلام عزیزم این نوع قارچ چطوری منتقل میشه؟؟؟؟

من امروز رفتم متخصص زنان بهم پماد ناتامایسین داد

ممکنه از طریق توالت فرنگی منتقل بشه؟

سلام عزیزم این نوع قارچ چطوری منتقل میشه؟؟؟؟من امروز رفتم متخصص زنان بهم پماد ناتامایسین دادممکنه از ...

سلام شما هم همین مشکلو دارید

خوابو از من گرفته لامصب 

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم