2777
2789
عنوان

طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 60 پست
چون که من مهریم بخشیدم که حق طلاق بگیرم  الانم اگه اون نیاد من باید پول بدم براش وکیل بگیرم د ...

خب وقتی مهریه رو بخشیدی چرا توافقی جدا نمیشین؟ مردا بخاطر مهریه ندادن میپیچونن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
خنگ خدا من تشویق به طلاق نکردم من خواستم از ازدواج غلط جلوگیری کنم

بی ادب 

منم نگفتم تشویقشون گردی

من گفتم مگه نمیگی دخالت منجربه طلاقه

پس خودتم دخالت نکن

بیشمار ادم داریم با اختلاف سنی معکوس ازدواج کردن خوشبختن

همچنین زنداداش خودم میگرن داره ولی مثل گل میمونه

اینچیزا توزندگی مهم نیس وقتی عشق باشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب وقتی مهریه رو بخشیدی چرا توافقی جدا نمیشین؟ مردا بخاطر مهریه ندادن میپیچونن

قرار بودزندگی کنیم بعد ازون مهریه و...

شرایط سختی بود نمیدونم چرا همچین تصمیمی گرفتم 

طرفمو باور داشتم مثلا فکر میکردم بفکر زندگی باشه

ولی بعد فهمیدم چی بوده ..

قرار بودزندگی کنیم بعد ازون مهریه و... شرایط سختی بود نمیدونم چرا همچین تصمیمی گرفتم  طرفمو ب ...

ببخشید گلم مهریه رو چطوری بخشیدی

منم یه کاغذ نوشتم امصا کردم دادم شوهرم کهدمهرمو بخشیدم ولی میگن ارزش نداره باید محضری باشه درسته؟

الان پشیمونم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

برام گزارش میزنین دعاتون میکنمhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5017660&slug=پدر-عشق-اولم-منو-به-خونواده-همسرم-معرفی-کرد-برا-ازدواج&postId=154566975

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

الان چک کردم ظاهرا ایشون مریضن تاپیکای الکی و پستای الکی میذارن برای عصبی کردن کاربرا

مریض روانیه بابا از اوناس ک هیچی بهش ربط نداره ولی تو همه چیز خودشو پاره میکنه تایپکاشو خوندم

ببخشید گلم مهریه رو چطوری بخشیدی منم یه کاغذ نوشتم امصا کردم دادم شوهرم کهدمهرمو بخشیدم ولی میگن ار ...

اره باید محضری بشه

نبخشید آخه من حداقل حق طلاق گرفتم 

بازم با حق طلاق کلی دردسرر

دست نوشته اهمیتی نداره

اره باید محضری بشه نبخشید آخه من حداقل حق طلاق گرفتم  بازم با حق طلاق کلی دردسرر دست نوشته ا ...

خب پس خداروشکر

نه پشیموم شدم 

چندماه پیش گف بیا بریم محضری ببخش

قبول نکردم

بامهریه سنگیندمخالفم ولیربابخشش هم الان موافق نیستم 

ان شاءالله کار شما هم هرچه زودتر درست بشه❤❤

قرار بودزندگی کنیم بعد ازون مهریه و... شرایط سختی بود نمیدونم چرا همچین تصمیمی گرفتم  طرفمو ب ...

مرد اگه زندگی کن باشه هیچوقت از زنش نمیخواد مهریه ببخشه. کسی از مهریه میترسه که میدونه قراره یه روز زنشو طلاق بده و مهریه شو بده وگرنه در شرایط عادی کی مهریه میگیره. این مردا انقدر حیله گرن. بگو منکه بخشیدم حالا بیا توافقی دیگه از این راحت برات چیزی هست مرد بی غیرت. قانون کم به نفعشونه این نقشه هارم میکشن. یکیو واسطه کن از دوستاش یا فامیلای خودش که راضیش کنه بیاد.

خب پس خداروشکر نه پشیموم شدم  چندماه پیش گف بیا بریم محضری ببخش قبول نکردم بامهریه سنگیندمخ ...

نه واقعا نبخشید و امیدوارم به همچین جایی نرسید هیچوقت 

طرف من انقدر گریه کرد انقدر ادا دراورد 

بمحض اینکه رفتیم محضر دیگه پیداش نشد 

یعنی این مهریه درسته نمیشه گرفت دربیشتر مواقع ولی یه اهرم فشاره

مرد اگه زندگی کن باشه هیچوقت از زنش نمیخواد مهریه ببخشه. کسی از مهریه میترسه که میدونه قراره یه روز ...

من فکر میکردم طرفم شرف داره 

متاسفانه اشتباه فکر میکردم ،وگرنه همونجا میگفتم بیا توافقی جدا بشیم 

برای من مهریه مسئله ای نبود واقعا ولی اینکه الان میبینم همه چیو بخشیدم که بریم زندکی کنیم 

که دخالتی نباشه

بعد الان باز بیام پول بدم تا تموم بشه خیلی زوره اخه

مرد اگه زندگی کن باشه هیچوقت از زنش نمیخواد مهریه ببخشه. کسی از مهریه میترسه که میدونه قراره یه روز ...

طرف من از یکسال پیش تمام دارایی هاش منتقل کرده بود

یعنی خودش نقشه کشیده بود🙂

ناراحتیم هم بخاطر خودم بود که من داشتم باهاش زندکی میکردم اون بفکر جدایی بوده 

امیدوارم این روزای منم تموم بشه 

من فکر میکردم طرفم شرف داره  متاسفانه اشتباه فکر میکردم ،وگرنه همونجا میگفتم بیا توافقی جدا بش ...

ولی یه خانوم اینجا گفت چون حق طلاق داشته به راحتی جدا شده و کاراشو انجام داده بدون دردسر.شاید وکیلتون خوب نیست. وقتی نمیتونید جدا شید خب حق طلاقتون به چه دردی میخوره.

ولی یه خانوم اینجا گفت چون حق طلاق داشته به راحتی جدا شده و کاراشو انجام داده بدون دردسر.شاید وکیلتو ...

نه جدا که میتونم بشم 

منتها بازم بخاطر مشاوره و... اذیت کردن یخورده 

نمیخوام برای.  طلاق برای اونم وکیل بگیرم که دوبارع یه پول برا وکیل اونم بدم

طرف من از یکسال پیش تمام دارایی هاش منتقل کرده بود یعنی خودش نقشه کشیده بود🙂 ناراحتیم هم بخاطر خو ...

مردا از ترس مهریه تا یه دعوا بشه سریع اینکارو میکنن. همه شونم خوب یاد گرفتن. خیالشون که راحت شد از مهریه نجات پیداکردن دیگه ادامه زندگی براشون مهم نیست.خیر نبینه هر کی این قوانین طلاقو نوشته که همه ش به نفع مرد.

ایشاالله