2777
2789
عنوان

طلاق بگیره

767 بازدید | 60 پست

سلام 

چندروز پیش اخرین جلسه مشاوره بود 

و اون خانوم میگفت بیا با آقا صحبت کن که دادگاه بیاد تو پول وکیل ندی ۳

یجوری برخورد کرد انگار باید التماسش کنم 

منم چیزی نگفتم 

حالا چجوری به طرف بفهمونم یا راضی بشه که بیاد داذگاه

خسته شدم انقدر پول وکیل دادم

چی بهش بگم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واسه چی طلاق فکر کردی بعد طلاق می خوای چیکار کنی؟ الان اطرافیان شیرت می کنن خیلی بیشعوری زندگیتا ب ...

میشناسین استارترو؟

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
واسه چی طلاق فکر کردی بعد طلاق می خوای چیکار کنی؟ الان اطرافیان شیرت می کنن خیلی بیشعوری زندگیتا ب ...

نترس طلاق بگیره بی شوهر نمیمونه سراغ شوهر شما هم نمیاد

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
داشتم فکر میکردم روزی ک میرم دفتر خدمات به اونا بگم بهش زنگ بزنن که بیاد که مثلا لازمش دارن  ب ...

من متوجه نشدم چرا نمیان دادگاه؟

کله صبح با شوهرت دعوا کردی اومدی اینجا عقده گشایی؟✋

نه ولی می دونم تو از اون زنایی هستی که زیر پتو شوهراشونو محکم بغل میکنن و خودشون رو لوس میکنن میگن جوجوتو بغل کن بعد به مردم میگن طلاق بگیر

چون که من مهریم بخشیدم که حق طلاق بگیرم  الانم اگه اون نیاد من باید پول بدم براش وکیل بگیرم د ...

خب پس باهاش صحبت کن ب اینم فک نکن ک حالت التماسه ب هرحال چاره ای نداری باید راضیش کنی بیاد