2777
2789
عنوان

اول صبحی

141 بازدید | 6 پست

سلام دوستای عزیز سحر خیز و بعضا شب زنده دار😍

حالا که بیدارید الان و اتفاقا در های رحمت هم بعد اذان باز هست بیاید دعا کنم امین بگید😉

خدایا به حق محمد و آل محمد به حق اسم اعظمت ظهور آقا امام زمان رو نزدیک کن و مرهمی باش به دل شکسته و تنهاش

خدایا به حق محمد و آل محمد مهدی موعود رو بهمون برسون که زیر سایش باقی دعا هامون مستجاب بشه

خدایا زیر سایه ظهور پسر فاطمه به همه بی بچه ها بچه های پاک و بی عیب و مایه چشم روشنی عطا کن

خدایا هر کسی خونه نداره و میاد اینجا میگه واسه خونه دار شدنم و ... دعا کنید خدایا به حق غربت مهدی زهرا بهترین منزل گاه ها رو واسش خودت مهیا کن

خدایا هر کسی دلش شکسته به حق دل شکسته امام زمان خودت مرهم دلش رو واسش برسون

پروردگارا هر کسی ظلمی بهش شده به حق محمد و آل محمد و به حق غربت عزیز دل زهرای مرضیه خودت جوابگوی ظالمش باش

دوستان عزیز حتما ایت الکرسی رو شروع روزتون بخونید و حتما حرز اما جواد رو بخونید ان شاالله که روزتون شاد و دلتون خوش باشه

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برای شفای شوهرم دعا کنید 😭😭دعای من مستجاب نمیشه شما با دل پاکتون از خدا بخواید😭😭

برای چی مستجاب نشه پاشو نماز صبح بخون و یه دعایی که باهاش ارتباط برقرار میکنی رو بخوت و واسه ظهور امام زمان دعا کن از ته قلبت و به امام زمان بگو اقا من تمیبینمت و تو صدای من دختر گرفتارتو میشنوی اقا شوهرم مریضه و کسی رو ندارم که نجاتم بده غبر از خدا واسم دعا کن

اگه از ته قلبت بگی و با امام زمان دلت ارتباط پیدا کنه امام زمان واست دعا میکنه و چه دعایی مستجاب تر از دعای پسر فاطمه زهرا

منم واستون ام یجیب میخونم

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

الهی آمین یا رب العالمین 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ممنونم عزیزم ❤

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤