2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

63 بازدید | 16 پست

اونایی بچه دوم دارن بیان از تجربه و حسشون بگن.. بچه دوم داشتی خوبه یا بد و اولی چند سال داشته باشه خوبه؟؟

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداروشکر یکی. همدردم پیدا. شد. 

البته سومیم دوماه دیگه میاد ولی خواهر شوهر ۱۰ساله هم دارم پیشم که بچه حساب میشه درکت میکنم 

من که ریلکسم اگه حساس باشی رو تمیزی خونه و اینا ادم خودش پیر میشع

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

من خودم یک بچه دارم،امااینجاخیلی ازخانمهامیگن فاصله کم خوبه که باهم بزرگ میشن وهم بازی بشن،اماخودم بافاصله کم بودم هم بازی بودیم خوب بود ولی مشکلات ازخوبی هاش بیشتر مخصوصا توخانواده باشرایط اقتصادی متوسط یاپایین.خرج مدرسه ،خرج دانشگاه وازدواج توبچه بافاصله کم خیلی به خانواده وپدرومادرفشارمیاره،اماکسی که ازلحاظ مالی مشکلی نداره فاصله ۳سال عالیه

البته سومیم دوماه دیگه میاد ولی خواهر شوهر ۱۰ساله هم دارم پیشم که بچه حساب میشه درکت میکنم  من ...

خدا بهت صبر. بده من یکی ده. سال. یکی شش. سومی سه ماهشه ولی. پیرم. کردن

واین نیز می گذرد........  
 خدا بهت صبر. بده من یکی ده. سال. یکی شش. سومی سه ماهشه ولی. پیرم. کردن

خدا قوت عزیزم , منکه زیاد حساس نیستم میریزن میپاشن ,هرچی بخوان هم خودشون برمیدارن حتی کوچیکم که سه سالشه 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

مثلا من وخواهرم وبرادرم یک ونیم سال فاصله داریم ،هرسه مون تویک سال ازدواج کردیم پدرم مجبورشد یه خونه که دست مستاجربود بفروشه برای جهیزیه وعروسی برادرم ،اونم نه عالیه درحدی که دهن مردم بسته بشه،برای دانشگاه دوتاقبل من آزادقبول شدن من جونم دراومدتادانشگاه دولتی قبول بشم چون پدرم دیگه نمیتوست خرج آزادبده اونم ده سال پیش،الان دیگه جای خودداره ،بایدآینده نگربود وبه عنوان پدرومادربه بزرگ شدن بچه هم فکرکرد