2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم

خواهش میکنم ❤اگه میخواید سریعتر باردار بشید همسرتون بره پیش اورولوژیست خوب دارو بده انشالاه که جواب میگیرید 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
کجا ازمایش داده؟تحرکش کمه .در کل بهتره دکتر ارولوژی ببینه نشون دکتر زنان نده که بلد نیستن الکی فقط ا ...

بیمارستان مریم کرج

دکتری که خودم میرم پیشش این ازمایشو براش نوشته

خواش میکنم ❤اگه میخواید سریعتر باردار بشید همسرتون بره پیش اورولوژیست خوب دارو بده انشالاه که جواب م ...

اخه خودمم پلی کیستیکم

دکترم گفت همسرت ازمایش بده اول ببینیم مشکلی نداشته باشه

اخه خودمم پلی کیستیکم دکترم گفت همسرت ازمایش بده اول ببینیم مشکلی نداشته باشه

درست گفته بهتره درمانتونو باهم شروع کنین چون پروسه درمان آقایون یکم زمانبره

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بیمارستان مریم کرج دکتری که خودم میرم پیشش این ازمایشو براش نوشته

میدونم عزیزم.منم دکتر زنان برا همسرم نوشت ولی تخصصی تو درمان ندارن همسر شما باید بره ارولوژی تا معاینه شه ببینه واریکوسل داره یا نه.و دارو بهش بده.لباس زیر تنگ نپوشه ,شلوار چسبون نپوشن ,حمام اب زیاد گرم استفاده نکنن

میدونم عزیزم.منم دکتر زنان برا همسرم نوشت ولی تخصصی تو درمان ندارن همسر شما باید بره ارولوژی تا معای ...

همسرم چهار سال پیش واریکوسل عمل کرد دکترش گفت هر وقت برای یچه دار شدن خواستید اقدام کنید بیا ازمایش اسپرم بده

حالا فردا بهش میگم جواب ازمایشو ببره پیش دکتر خودش

ممنون از توضیحاتت عزیزم