2777
2789
عنوان

😔😔ناراحتم

212 بازدید | 24 پست

شوهرم اینقدر رفت جاهای شلوغ وماسک نزد آخر گرفت امروز سی تی اسکن کرد ۴۰درصد درگیره چقدرمیتونه یه آدم بی فکرباشه هفته پیشم بادوستاش رفته بود شمال دوستان رعایت کنید شوخی بردارنیست پنج شنبه ام امد خونه مامانم الان خواهرم زنگ زدکه علایم مثل شوهرمو داره یعنی کرونا تودوروز خودشو نشون میده واقعا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره يه بنده خدايي دور ازجون همتون روز سوم ابتلاش فوت كرد خونه ش اماده بود جهازشم چيده بود طفلي

بیماری دیگه هم داشت؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ببین من توزمستون گرفتم الانم فعلا علایمی ندارم شوهرمو تواتاق دربسته قرنطینه کردم نگران پسرم وپدر ماد ...

خوبه الان گوش داده رفته تنهایی تو اتاق بشینه و قبولش کرده

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ببین من توزمستون گرفتم الانم فعلا علایمی ندارم شوهرمو تواتاق دربسته قرنطینه کردم نگران پسرم وپدر ماد ...

انشالله که نمیگیرن ایه الکرسی زیاد بخون عزبزم 

بهترین نیستم اما خودمم😍
اره کاش همه رعایت کنیم و تو خونه هامون بشینیم.تو خودش بعد چند روز بروز داد؟؟؟

خودش خوب بود دوروز رفت شمال امد افتاد باعلایم شدید تب ولرز وکمردرد اصلا سرفه وگلو درد نداشت واسه همون احتمال کرونا نمیدادیم

اصلا یه حرفا نیس بخدا اگه بدونی من از اسفند دائم ماسک و دستکش و ضدعفونی و هر کاری فک کنی واسه کرونا ...

اره بابا شوهر من اینقدر رعایت میکرد اخرش معلوم نشد چطوری گرفت حالا تازه کشف کردن ساید کرونا از ماسک هم بتونه عبور کنه 

بهترین نیستم اما خودمم😍