2821
2789
آره عزیزم  دوست داشتی پیجم ببین کلی بافتنی خوشگل دارم 😍😍

متاسفانه نه تلگرام دارم نه اینستا😖

خودم کمو بیش بافتنی میکنم کیف و کفش میبافم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه نه تلگرام دارم نه اینستا😖 خودم کمو بیش بافتنی میکنم کیف و کفش میبافم

اینجا هم بافتنی هام میذارم 

عه چه خوب اگه دوست داشتی عکسش بفرس

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
اینجا هم بافتنی هام میذارم  عه چه خوب اگه دوست داشتی عکسش بفرس

الان بفرستم؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
هیچی دارم کم کم میخونمشون خودم چون دبیرامون کم کار میکنن باهامون🙂😅 شما چه خبرا؟ شاغل هستین؟ یا خا ...

من کارآفرینم 😄😄

تو خونه بافتنی میکنم میفروشم

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
آره بفرست مشتاقم ببینم😊😊

عکس از کیف الان توگوشیم نیس  اینم کفش بافتنی هس

وای دختر اینا که محشرن  کدوم شهری؟

مشهد عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792