2821
2789

خواهرا میشه یه صلوات مهمونم کنید تادلنگرانیم 

رفع شه مرسی💙

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
💜💜💜 سلامتی  شما چ خبر

من امروز برنامه ها مو انجام دادم یه خورده نسبت به روزای قبل منظم تر شدم ولی خب جا داره بیشتر رو نظمم کار کنم

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من امروز برنامه ها مو انجام دادم یه خورده نسبت به روزای قبل منظم تر شدم ولی خب جا داره بیشتر رو نظمم ...

خیلی هم عالیییی

موفق باشی💜⁦✌️⁩

اسمم مهتابه دوستام مهی صدام میکنن 🧚

منتظر کی😉 خداروشکر

منتظریه دوست😊😉

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنون🌹

آها امیدوارم از نگرانی دربیایی😘

انشاءالله 

بافتنی میکنین؟

2824
2823
2791
2779
2792