2777
2789
عنوان

سوال

46 بازدید | 6 پست

کيا الان استرس دارن و نگرانن؟چرا؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

من استرس اینودارم که اینده باردارمیشم مثله قبلیه نباشع

خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس بچه تو شكمم كه سالم به دنيا بياد الان ٢٣هفته ام و دكتر گفته طول دهانه رحمت كوتاست برام دعا كني ...

ان شاالله ک خوب پيش ميره عزيزم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
من استرس اینودارم که اینده باردارمیشم مثله قبلیه نباشع

ان شاالله نميشه گلم اميد ب خدا

انشالله يه دعاي از ته قلبت برام كن ممنونت ميشم

کردم ابجي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز